FLAŞ HABER

Maç öncesi F.Bahçe'ye müjdeli haber

24 Şubat 2016 Çarşamba 16:24

F.Bahçe'nin L.Moskova maçı öncesi hava durumuyla ilgili müjde geldi Ne yağış olacak ne de buzla kaplı bir zemin. Sıcaklığın sıfırın üzerinde seyredeceği maç saatinde Fenerbahçe, Rusya'da iyi bir havada tur arayacak.

Maç öncesi F.Bahçe'ye müjdeli haber
Fenerbahçe Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı 2-0 mağlup ederek, rövanş öncesi avantaj sağladı. Şimdi gözler yarın oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi.
 
Sarı-lacivertlilere Rusya deplasmanında en çok korktukları hava koşullarıyla ilgili ise iyi haber geldi. Şubat ayında büyük soğuklara sahne olan ve sık sık buz kaplı zeminlerde futbol oynanmak zorunda kalınan ülkede yarın havanın yumuşak olacağı ortaya çıktı. 
 
Hava raporlarına göre maçın oynanacağı saatlerde hava sıcaklığı ekside bile olmayacak. Hava bulutlu ancak yağışsız, sıcaklık ise 1 ila 2 derece aralığında seyredecek. Rüzgâr yönünden de bir sıkıntı yaşanmayacağı, saatte 5 kilometre hızla esecek normal bir esintinin, Lokomotiv Stadı'nda beklendiği bildirildi.
 
Şubat ortalaması eksilerde
 
Moskova'da Şubat ayında karlı bir havaya denk gelme olasılığının yüzde 82 olduğu göz önünde bulundurulduğunda Fenerbahçelilerin şanslı oldukları ortaya çıktı. Şubat ayı ortalama sıcaklıklarının eksilerde seyrettiği ülkede sarı-lacivertliler yine derece olarak da son derece elverişli koşullarda mücadele edecek.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder