FLAŞ HABER

Kjaer: "Birbirimize sahip çıkmalıyız"

15 Eylül 2016 Perşembe 22:35

Kjaer: "Birbirimize sahip çıkmalıyız".. UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe, Zorya deplasmanında 1 puanı son dakikada Kjaer'in golüyle aldı.

Kjaer: "Birbirimize sahip çıkmalıyız"
Frikikten seken topta attığı golle takımına 1 puanı getiren Danimarkalı stoper maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
"İhtiyacımız olan en az bir puana ulaşmak için gereken pozisyonları yarattık. Rakibimizin maçın başında bir iki pozisyonu vardı, o kadar. Bugün buradan puansız ayrılsaydık adil olmazdı" diye konuşan Kjaer golü de şöyle anlattı: "Ben her zaman frikik başına geçerken gol atacağıma inanırım. Gol atacağıma inanmayarak gidersem bir anlamı kalmaz. Topa çok kötü vurdum ama bana geri geldi, sonra bir daha vurdum ve gol oldu. Söyleyecek fazla bir şey yok. O an ihtiyacımız olan şey bu goldü ve attığım için çok mutluyum"
 
"BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ"
 
Sahada sergilenen futbol hakkında da konuşan tecrübeli stoper, "Çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Oynamamız gerektiği gibi oynamıyoruz ama inancımızı korumalıyız. Birbirimizi suçlamak bize yardımcı olmaz. Takım olarak birbirimize sahip çıkmalıyız. Kalitemize ve yeteneklerimize dair şüphe yok. İyi futbolu artık sahaya yansıtmamız lazım" dedi.
 
Saç stiliyle ilgili gelen bir soruyu da cevaplayan Danimarkalı oyuncu, "Bir sabah boştum, oğlum okula gitmişti ve 1.5 saat hiçbir şey yapmayacaktı. Eşim de saçlarını boyamaya karar vermişti. Saçlarımın kesilmesi konusunda önceleri şikayetçiydim ama sonra sevdim" diyerek sözlerini noktaladı.
 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder