FLAŞ HABER

Karabük'ün tur umudu rövanşa kaldı

31 Temmuz 2014 Perşembe 23:13

Karabük'ün tur umudu rövanşa kaldı. Temsilcimiz Kardemir Karabükspor'la Rosenborg arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi'in 3. ön eleme turu ilk maçı 0-0 sona erdi.

Karabük'ün tur umudu rövanşa kaldı
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Karabüksporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterirken iki taraf da kontrollü bir futbol ortaya koydu.
 
Genel olarak dengeli geçen ilk 45 dakikanın sonlarına gelindiğinde, temsilcimiz Karabükspor'un biri direkten dönen, biri de kalecinin son anda kornere çelmeyi başardığı iki tehlikeli şutu karşılaşmayı izleyenleri heyecanlandırdı. Kaçan fırsatlar sonrasında Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın bir hayli üzüldüğü görüldü.
 
90 dakika golsüz sona ererken, ilk kez bu turnuvada boy gösteren Kardemir Karabükspor, deplasmanda oynanacak ikinci maç öncesinde avantajlı bir skor elde etmiş oldu.
 
 Maçtan notlar:
 
1969 yılında demir-çelik işçilerinin kurduğu Kardemir Karabükspor, 45 yıl sonra tarihinde ilk defa bir Avrupa kupası maçı oynadı.
 
Maçtan önce çeşitli duyurularla karşılaşmaya davet edilen taraftarların büyük ilgi göstermediği görüldü. 12 bin 340 seyirci kapasiteli Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda yaklaşık 6 bin kişi, karşılaşmayı izlemek için tribünlerdeki yerlerini aldı. UEFA yetkililerinin kriterlerine uymadığı gerekçesiyle 900 seyirci kapasiteli maraton üst tribünlerine seyirci alınmadı.
 
Rosenborg formasıyla, geçen sezon formasını giydiği Karabükspor’a karşı mücadele eden Gamst Pedersen, eski takım arkadaşlarıyla uzun uzun sohbet ederek hasret giderdi.

Yorum Gönder