FLAŞ HABER

İlk 11'ller belli oldu

01 Ekim 2015 Perşembe 19:31

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı ilk 11'lleri belli oldu.. UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş Sporting Lizbon maçı ile ikinci karşılaşmaya çıkıyor.

İlk 11'ller belli oldu
BEŞİKTAŞ - SPORTİNG LİZBON

Beşiktaş'ın 11'i: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Atiba, Necip, Gökhan Töre, Quaresma, Sosa, Gomez

Sporting Lizbon'nun 11'i:  Rui Patricio, J.Pereira, Naldo, Figueiredo, Silva, Carvalho, Aquilani, Mane, Matheus Pereira, Teofilo, Bryan Ruiz.

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı şifresiz

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek.
İstanbul'da akşam bu noktaya dikkat!
 
Beşiktaş'ın Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maç öncesi İstanbul'da trafik taraftarı korkutuyor. Maç saatinde iş çıkışı saatine denk gelmesi nedeniyle Olimpiyat Stadı'na giden yollarda yoğunluğun artması bekleniyor.

Olimpiyat'ta Beşiktaş'ı bekleyen hava

Haber1903.com'un haberine göre; maçın oynanacağı saatlerde havanın 16 derece civarında olması bekleniyor. Havanın kapalı ve nem oranının %80 olması öngörülürken; rüzgarın ise kuzeyden 9 km/saat ile esmesi tahmin ediliyor.

Siyah-beyazlı takım, geride kalan maçlarda 67 galibiyet aldı, 78 kez de rakiplerine yenildi. "Kara Kartallar", Avrupa arenasında rakip  fileleri 225 kez havalandırdı, kalesinde 254 gol gördü.

 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder