FLAŞ HABER

'Feyenoord'u oynatmadık'

30 Eylül 2016 Cuma 01:23

'Feyenoord'u oynatmadık'.. “2. bölgede serttik ve tüm mücadeleleri kazandık. Rakibe fırsat vermediğimiz gibi güzel de bir oyun sergiledik. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. 3-4 atabilirdik.”

'Feyenoord'u oynatmadık'
F.BAHÇE sezon başından beri en etkileyici performansını sergilerken bu durum teknik direktör Dick Advocaat’ı da adeta mest etti. Karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında sahada basmadık yer bırakmayan oyuncularına övgüler yağdıran Hollandalı, her anlamda Feyenoord’dan üstün olduğunun altını çizmeden geçmedi.

‘TAKIMI KUTLARIM’

KARŞILAŞMAYI sahanın 2. bölgesinde gösterdikleri mücadele sayesinde kazandıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, 90 dakikanın ardından şu ifadeleri kullandı: “Öncelikli olarak hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı söylemeliyim. Burada çok iyi bir takımla kozlarımızı paylaşsak da rakibin oynamasına kesinlikle izin vermedik. Orta sahada çok serttik ve girdiğimiz tüm ikili mücadeleleri kazandık.

FEYENOORD’UN oynamasına izin vermezken biz iyi bir performans sergiledik. Maalesef bir golde kaldık. 3-4 tane de net pozisyon harcadığımızı söyleyebilirim. Yine de oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutlamam lazım. Açıkçası beni çok mutlu ettiler. Biz burada daha iyi taraftık. İki hocanın maçı değildi, F.Bahçe ile Feyenoord’un mücadelesiydi ve hakkıyla kazanan biz olduk. Hakem için bir şey söylemek istemiyorum. Sert bir maçtı ama üstesinden geldi.”
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder