FLAŞ HABER

Fernandao ipten aldı

02 Ekim 2015 Cuma 01:12

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında deplasmanda Celtic'e konuk oldu.

Fernandao ipten aldı
 28’de Griffiths ve 32’de Commons’a ‘dur’ diyemeyen Kanarya’yı 40’ta oyuna giren Fernandao kâbustan uyandırdı. Sambacı’nın 43 ve 48’deki golleriyle dirilen temsilcimiz devamında 20 dakika baskı kurdu ama 3. golü atamadı
F.BAHÇE, UEFA’da puanla tanıştı: 2-2. İlk yarı rakibinin baskısını kırdığı anda basit goller yiyen F.Bahçe’de maçın kaderini Fernandao çizdi, van Persie baskısını da yenmiş oldu. 2-0 geriden gelip öne geçme fırsatını da yakalayan sarı-lacivertliler, dün özellikle ikinci 45’te koyduğu performansla ilk kez beğenildi. Geriye bir tek savunma zaafını yenmek kaldı. Bu takımın giren çıkan oyuncuları da kaliteli. Pereira forma dağıtımını adaletli yaparsa sıkıntı ortadan kalkmış olacak. 
 
3’TE Celtic tehlikeli geldi. Lustig ortaladı seken topa gelişine Forrest vurdu, az farkla aut. Sarı-lacivertliler rakip takımın hızını durduğu anda oyunu da dengelemişti ancak 28’de yine bir duran top her şeyi değiştirdi. Kornerde arka direkte bulunan Griffiths gelen topa vurdu, Fabiano yakın mesafeden kurtardı, Griffiths dönen topu bu kez tamamladı: 1-0. 
 
F.BAHÇE’NİN HAKKIYDI
 
32’DE golün şoku devam etti. Israrla sol kanattan gelen Celtic’de Forrest durdurulamadı ve ortaladı, Commons sol ayağıyla gelişine vurdu: 2-0. 43’te sürpriz gol geldi. Ambrose’nin kafa pası kısa düştü, oyuna yen giren Fernandao araya girip kaleci Gordon’u avladı: 2-1. 
 
48’DE beraberlik geldi. Nani korneri kullandı, Fernandao yükselti kafayı vurdu: 2-2. 52’de öne geçme fırsatını tepti F.Bahçe. Meireles uzun oynadı, Fernandao koşuyu yaptı, kalecinin üzerinden de aşırttı ama aut. Maç 2-2 bitmiş olabilir ancak maçın hak edeni F.Bahçe’ydi. Diego ve Fernandao, takımın pozisyon zenginliğini arttırdı. Bu beraberlik ve 2-0 geriden gelme takımın özgüvenini yükseltir. Ben bu maça hayırlı 1 puan gözüyle bakıyorum…

Yorum Gönder