FLAŞ HABER

Fenerbahçe şölene hazır!

10 Aralık 2015 Perşembe 10:33

Fenerbahçe şölene hazır! Fenerbahçe Celtic ile UEFA Avrupa Ligi müsabakası kapsamında karşılaşıyor. Ya tamam ya devam maçı olarak nitelenen maç hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Maç kadrosu ve bilgiler için işte detaylar

Fenerbahçe şölene hazır!
Fenerbahçe'nin Celtic ile oynayacağı bu maçta beraberlik alması halinde gruptan çıkması garantilenecek. Galibiyet alıp lider olmak isteyen Fenerbahçe'nin Celtic maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağı ve maç kadrosu haberimizin detaylarında...

Teknik direktör Vitor Pereira, Celtic’i devirip UEFA Avrupa Ligi A Grubu’ndan lider olarak çıkmak istediklerini söyledi... Pereira şunları söyledi: “Alacağımız galibiyet bize liderliği getirebilir. Zorlu ve çekişmeli geçen bir gruptayız. Beraberlik de bizi gruptan çıkarabilir. Ama liderlik hedefimize ulaştırmaz. Yenilgi ise Avrupa Ligi’ndeki hedeflerimizden uzaklaşma anlamına gelir. Sahaya çıkarken tek düşüncemiz galibiyet olacak. Zorlu bir rakiple karşılaşacağız. Rakibin puan tablosundaki durumu rakibin kalitesini yansıtan bir durum değil. Celtic kaliteli, agresif ve mücadeleci bir takım. Bir süredir kaliteli oyun oynuyoruz. Kendimize güvenerek sahaya çıkacağız."

PERERİA: DAHA AGRESİF, DAHA KALİTELİYİZ
Gruptaki ilk sınavımızda Molde yenilgisi sonrası çalışmamıza devam ettik. Yeni kurulan takımız, çok fazla sayıda gelen oyuncumuz var. Böyle takımlar bir süreye ihtiyaç duyar. Aynı zamanda ben de başka bir ülkeden geldim, yeni bir teknik direktör var. Böyle oluşturulan takımlarda en başta zamana ihtiyaç var.

Şu anda ilk baştaki döneme kıyasla, pres yaparken daha önde basabiliyoruz, daha agresif, daha kaliteli bir takımız. Hem kenarları hem de göbeği daha iyi kullanmaya başladık. Kendi oyunumuzu, kendi kimliğimizi oturtmaya başladık. Oyuncular birbirini daha iyi tanıdı. Kendi kimliğini oturtan daha iyiye giden bir takım olduğumuzu Celtic karşısında ispatlamak istiyoruz.

"KALİTELERİNİ KANITLAMAK İSTEYECEKLER"

Dengeli ve mücadeleci bir maç olacak. Küçük şans kırıntılarını Celtic oynadığı maçlarda elde edemedi, şans onlardan yana değildi. Oyun içerisindeki küçük hataların bedelini ağır ödediler. Bugün yıllardan beri tanıdığımız Celtic takımını sahada göreceğiz. Kendi onurları için, Avrupa’daki imajları için oynayacaklar. Grupta bu noktada olmayı hak etmediklerini ispatlamaya çalışacaklardır. Zorlu bir maç olacak. Ama bizim güçlü bir ruhumuz var. Taraftarlarımızın önünde galibiyetle ayrılmak istiyoruz.”

FERNANDAO'NUN TARİHİ MAÇI
Jose Fernandao, Fenerbahçe tarihine adını yazdırmaya hazırlanıyor... SarıLacivertliler’in bugün UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında Celtic ile oynayacağı hayati derecede önemli karşılaşmada, Brezilyalı yıldız forma giyip gol atması halinde önemli bir başarının da altına imzasını atacak.

Şu anda kadar Fenerbahçe’nin grupta attığı 6 golün 4’ünde imzası bulunan ve toplamda bu sezon Avrupa kupalarında 6 gole ulaşan Fernandao, gözünü Dirk Kuyt’ın rekoruna dikti. Fernandao, bir gol daha atması durumunda Kuyt’a ait (7 gol) Fenerbahçe formasıyla bir sezonda Avrupa kupalarında en fazla gol atan futbolcu unvanını egale edecek. Sambacı forvet, iki gol bulması durumunda ise rekorun tek başına sahibi olacak.

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA İZLENEBİLECEK

Avrupa Kupalarına ya tamam ya devam maçı olacak Fenerbahçe Celtic maçı bugün saat 20:00'da başlayacak. Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı izleyiciler Tivibu Spor kanalından canlı izleyebilecek. Maç hakkında açıklama yapan Tivibu, Fenerbahçe Celtic maçını 4K çözünürlükle vereceğini, 4K çözünürlüklü televizyona sahip izleyicilerin maçı bu kalitede izleyebileceklerini belirtti.

FENERBAHÇE CELTİC MAÇ KADROSU(İLK 11'LER)
FENERBAHÇE İLK 11

Fabiano Riberio
Gökhan Gönül
Abdoulaye Ba
Bruno Alves
Caner Erkin
Mehmet Topal
Josef de Souza
Lazar Markovic
Diego Ribas
Alper Potuk
Jose Fernandao

CELTİC İLK 11
Craig Gordon
Mikael Lustig
Jozo Simunovic
Dedryck Boyata
Kieran Tierney
Stuart Armstrong
Tomas Rogic
Callum McGregor
James Forrest
Gary Mackay
Steven Leigh Griffiths

RVP’DEN SONRA VOLKAN ŞEN DE YOK
Fenerbahçe’ye bir kötü haber de Volkan Şen’den geldi... Bilindiği gibi Sarı-Lacivertliler’de sakatlığı bulunan Robin van Persie, Gaziantep deplasmanına da götürülmemiş ve tedavisi sürmüştü. Ancak Hollandalı yıldız iyileşemeyince Celtic karşısında forma şansı kalmadı. Bunun ardından önceki gün idmanı yarıda bırakan Volkan Şen’in de durumu düzelmeyince son idmana çıkmadı. Volkan’ın da bugünkü maçta oynaması beklenmiyor.

'KALİTELİ BİR TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ'
Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Fabiano Ribeiro, kendileri için son derece önemli bir maça çıkacaklarını vurguladı. Fabiano, “Kaliteli ve büyük oyunculara sahip bir takımla oynayacağız. Tek hedefimiz gruptan çıkıp yolumuza devam etmek” dedi.

Volkan Demirel ile yaşadığı rekabet ve sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı sorusunu da yanıtlayan Fabiano, “Çekişmeler, rekabetler kulüpler için iyidir. Volkan’a saygı duyuyorum. Sezonun sonunda duruma bakacağız. Oturur konuşuruz” dedi.

Yorum Gönder