FLAŞ HABER

F.Bahçe rövanşı aldı

27 Kasım 2015 Cuma 00:16

F.Bahçe rövanşı aldı.. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda İstanbul'da 3-1 yenildiği Molde'yi deplasmanda 2-0 mağlup etti. 'Kral'ın kafası 'Tufan'ı kopardı

F.Bahçe rövanşı aldı
Fenerbahçe Kadıköy'de kaybettiği Molde'yi Fernandao ve Ozan Tufan ile devirdi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasından temsilcimiz Fenerbahçe, Molde deplasmanına konuk oldu.

Aker Stadyumu'nda oynanan mücadele ağır şartlar altında oynandı. Zeminin suni çim olması ve mücadelenin yağmur yağışı altında oynanması temsilcimizin işini zorlaştırsada Feberbahçe rakibine oranla üstün bir oyun sergiledi.

Mücadeleye çok hızlı başlyan Fenerbahçe henüz 1. dakikada Souza ile kaleyi uzaklardan yokladı.Kaleci topu son anda çeleyi başardı.

Savunma arkasına atılan uzun topta Ozan Tufan ceza sahası içerisinde topla buluştu mutlak gol pozisyonunda Ozan kötü bir vuruşla toğu üstten dışarıya gönderdi.

Maçın 12.dakikasında Molde atağında uzaklardan çekilen şutu Fabiano güçlükle çıkarmayı başardı.

38'de Fenerbahçe atağında Alper ceza sahası içerisinden şutunu çekti ancak kaleci topu kontrol etmeyi başardı.

Bu atağa kontra ile karşılık veren Molde etkili geldi. Sander Svensen'in ceza sahası çevresinden çektiği şut direkten dışarıya çıkarken ilk yarı 0-0 sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısı daha temposuz başladı.

İlk etkili atak Molde'den gelirken gol sesi çıkmadı.Mücadelenin 68.dakikasında sahneye çıkan isim Fernandao oldurken skor 1-0'a geldi.

Golden sonra Fenerbahçe atakları devam etti. Maçın 80. dakikasında Kaleciden dönen topu tamamlayan Ozan Tufan, Avrupa'da ilk golünü kaydederken skoru 2-0'a getiren golü kaydetti.

Mücadele bu skorla tamamlanırken, Molde mücadeleyi 10 kişi ile tamamladı.

Bu skorla Puanını 8'e çıkaran Fenerbahçe 2. sıradaki yerini korurken, Norveç ekibi Molde 10 puanla ilk sıradaki yerini korudu.

Avrupa Ligi son karşılaşmalarında Fenerbahçe evinde Celtic'i ağırlarken, Ajax evinde Molde ile karşılaşacak.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder