FLAŞ HABER

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu

23 Ekim 2014 Perşembe 21:36

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu.. Beşiktaş, Sırbistan’ın Partizan takımıyla bugün Avrupa kupalarındaki 171. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar, bugüne kadar yaptığı 170 maçtan 62’sini kazanıp, 33’ünde berabere kaldı, 75 müsabakada ise rakiplerine yenildi.

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu
Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da, Partizan ile karşılaşacak olan Beşiktaş, dün özel uçakla Sırbistan’a giderken, Belgrad polisi ise olağanüstü güvenlik önlemleri aldı.

Bir başka Belgrad takımı olan Kızılyıdız ile ezeli rakip olan Partizan Yönetimi, bazı Kızılyıldızlı taraftarların bu maça gelerek Partizan’ı sabote edecekleri yönünde Belgrad polisine uyarıda bulunduğu belirtildi.  Kızılyıldız taraftarlarına da ek önlemler almaya karar veren Belgrad polisi, tüm provakasyonlara karşı 2 bin kişilik bir güçle maç boyunca görev yapacak.

BEŞİKTAŞ'IN 11'İ BELLİ OLDU

Beşiktaş: Tolga, Necip, Sivok, Pedro Franco, Motta, Veli, Atiba, Oğuzhan, Gökhan Töre, Olcay, Demba Ba

Partizan: Lukac, Stankovic, Vulicevic, Cirkovic ,Volkov, Ilic, Pantic, Zivkovic, Sasa İlic, Grbic, Danko Lazovic

Beşiktaş’ın deplasmanda Sırbistan ekibi Partizan karşılaşacağı mücadele saat 22.05’te başlayacak. İtalyan hakem Paolo Mazzoleni yöneteceği maçta, Mazzoleni'nin yardımcılıklarını ise Riccardo Di Fiore ile Matteo Passeri yapacak.

Yorum Gönder