FLAŞ HABER

Beşiktaş süper başladı

18 Eylül 2015 Cuma 00:36

Beşiktaş süper başladı.. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında bugün deplasmanda Arnavutluk'un Skenderbeu takımına konuk oldu.

Beşiktaş süper başladı
Skenderbeu karşısında maça etkili başlayan Kartal, 28’de Cenk Tosun’un indirdiği topta Jose Sosa’nın şık vuruşuyla öne geçti. Kalan dakikalarda net pozisyonları cömertçe harcayan temsilcimiz gruplara zaferle başladı
 
BAŞAKŞEHİR maçının 2-0’a gelmesinin ardından başlayan ‘Maçı kazandık’ havası dün atılan tek golün ardından geldi... Hafta sonunda 3. golü altıpasın önünde paslaşarak ya da laubali son vuruşlarla önemsemeyen siyah-beyazlılar, Skenderbeu deplasmanında ise sadece 1-0 önde olmalarına rağmen gol pozisyonlarında rahat davrandı. Burada da başı Ricardo Quaresma çekti.
 
PORTEKİZLİ aslında maçın başından itibaren bu psikolojideydi. Daha 4'üncü dakikada net bir fırsatı harcadı. 27. dakikada de sol çaprazdan, çok dar açıdan olmasna rağmen içeri kesmek yerine trivelayla kaleye vurdu, top direkten dışarı gitti.
 
SAVUNMACILAR KUSURSUZDU

 
Beşiktaş 28. dakikada golü buldu Kartal... Necip’in attığı yüksek topa Cenk indirdi, sağ çaprazdan gelişine vuran Jose Sosa, kaleci Shehi’yi avladı.
 
33.dk'da Arapi’yi çalımlayıp vuran Cenk’in şutunu Shehi kurtardı.
40. dakikada Sosa’nın soldan kaçırdığı Atiba topu dışarı yolladı.
42. dk.'da İsmail keserken Cenk’in kafası zayıf kaldı.
57. dk.'da Gökhan’ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Sosa, kalecinin üstünden aşırttı, top direği yaladı. 66. dk'da  Gökhan vurdu, Shehi kurtardı.
89. dk.'da Sosa, net pozisyonda auta vururken 90+2’de ise Gomez’e kaleci gol izni vermedi...
 
1-0 kazandı Beşiktaş ancak rahat 4-5 yapacağı maçtı, yapmalıydı da... Başakşehir maçının rahat bitmesini sağlayan kaleci Tolga’nın 2-0’dan sonra yaptığı müthiş kurtarışlardı. Dün ise Atiba, Necip, Rhodolfo ve Ersan kusursuz oynadı ve siyah-beyazlılar çok da tehlike yaşamadan maçı bitirdi. Ancak futbolda rehavete yer yok. Hele ki 2-0, 3-0’dan verdiği maçlarda puan veren bu Beşiktaş için hiç yok...

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder