FLAŞ HABER

Beşiktaş Liverpool maçı hangi kanalda saat kaçta?

26 Şubat 2015 Perşembe 13:51

Beşiktaş Liverpool maçı hangi kanalda saat kaçta? Beşiktaş Liverpool maçı bu akşam spor severleri ekran başına kilitleyecek. Avrupa Ligi'nde yüksekten uçak isteyen Kartal Liverpool'u 2 farklı yenmek zorunda. Beşiktaş Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Liverpool maçı hangi kanalda saat kaçta?

Nefesler tutuldu. Beşiktaş Liverpool bu akşam oynanacak. Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Beşiktaş Liverpool karşılaşması Atatürk Olimpiyat Stadı'nda tarihi bir mücadeleye tanıklık edecek. Beşiktaş Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Cezalı ve kart sınırındaki oyuncular, son dakika gelişmeleri karşılaşma öncesi kadro bilgileri haberimizde

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Liverpool sahasında Beşiktaş'ı 1-0 penaltı atışından elde ettiği golle 1-0 maplup etmişti. 26 Şubat tarihinde oynanacak ikinci maçta ise Beşiktaş yaklaşık 70 bin kişilik taraftar desteği ile sahada olacak. Siyah-beyazlılar mutlak galibiyet isteği ile çıktığı karşılaşmada rakibini eleyebilmek için en az iki farklı skor elde etmek zorunda. Beşiktaş 1-0'lık galibiyet ile 90 dakikayı tamamlarsa karşılaşma uzatmalara gidecek.

Beşiktaş'ta Ersan Gülüm ve Motta cezalı oldukları için sahada olamayacaklar. ilk gelen muhtemel kadro bilgilerinde ise teknik patron Bilic'in savunmanın ortasında Atınç'a sol bek mevkiinde ise Uğur Boral'a görev vermesi bekleniyor. Uğur Boral'ın alternatifi olarakta Daniel Opare'nin forma şansı bulması yüksek.

Beşiktaş Liverpool maçı bu akşam saat 20:00'da Atatürk Olimpiyat Stad'ında oynanacak. Mücadeleyi Sloven hakem Damir Skomina yönetecek. Karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.

Gökhan Töre ve Demba Ba sahada olacak. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın yaptığı açıklamaya göre iki yıldızda forma giymeye hazır. Beşiktaş'ın özellikle hücum hattında önemli kozlarından Demba Ba ve Gökhan Töre'nin sakatlık durumunun olması teknik heyeti tedirgin etmişti.

Beşiktaş'ta Veli Kavlak ceza sınırında bulunuyor. Sarı kart görmesi ve Beşiktaş'ın üst tura çıkması haline bir sonraki karşılaşmada forma giyemecek.

Liverpool 9 yılın ardından ikinci kez Olimpiyat Stadı'na geliyor. 2005 yılında Şampiyonlar Ligi'nin unutlmaz finaline imza atan İngiliz temsilcisi 25 Mayıs 2005 yılında Milan ile spor severlerin hafızalarına kazınan bir final oynadı. 3-0 geriye düştüğü mücadeleyi 3-3 beraberlik ile sonuçlandıran Liverpool, penaltılarda da üstün gelip kupayı kazanmıştı.


Beşiktaş taraftarları Liverpool'u uyutmadı

Beşiktaşlı taraftarlar gene sıradışı bir eğleme imza attı. Liverpool'un konakladığı otelin önüne giden siyah-beyazlı taraftarlar, saat 03:00 saatlerine doğru araçlarıyla klakson çalarak ve meşale yakarak rakip takımın oyuncularını uyutmamaya çalıştı. Aynı gösteriyi ikinci kez yapmak isterken taraftarlara güvenlik güçleri müdahale etti ve polis ekipleri taraftarların önünü kesti. Toplanan kalabalık daha sonra olaysız şekilde otelin önünden ayrıldı

Avrupa'da sadece 2 kez yenildi
"Kara Kartallar", UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarıyla başladığı  Avrupa serüvenine UEFA Avrupa Ligi'yle devam etti ve bu kulvarda toplam 11 maç  yaptı.

Bu karşılaşmaların 5'inde sahadan galibiyetle ayrılan Beşiktaş, 4 kez  berabere kaldı, sadece 2 kez mağlup oldu. Avrupa kupalarında 16 gol atan  siyah-beyazlılar, kalesinde 9 gol gördü.

Spor Toto Süper Lig'de 15 galibiyet
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de ise oynadığı 21 maçın 15'ini kazandı.  Ligde sadece 2 kez berabere kalan siyah-beyazlılar, 4 kez de sahadan  puansız ayrıldı. "Kara Kartallar, ligde 34 gol atıp, 20 gol yedi.

Yorum Gönder