FLAŞ HABER

Beşiktaş fırsat tepti: 1-1

05 Kasım 2015 Perşembe 20:10

Beşiktaş fırsat tepti.. Beşiktaş, UEFA Avrupa ligi'nde Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile 1-1 berabere kaldı ve liderlik yolunda büyük bir fırsatı tepti.

Beşiktaş fırsat tepti: 1-1
MAÇTAN DAKİKALAR

Mücadele hakemin düdüğü ile başladı.

Karşılaşmada ilk şut Beşiktaş'tan geldi. 5. dakikada Sosa kale çizgisine indi ve Olcay'a pas verdi, Olcay'ın şutu üstten auta gitti. Lokomotiv Moskova'da ise 9. dakikada Fernandes ceza sahası dışından şutunu çekti, top Tolga'da kaldı.

İlk 10 dakikada top daha çok sahip olan Beşiktaş olurken, rakip Lokomotiv Moskova, Siyah-Beyazlılar'ın kaybettiği toplarda hılzı atağa çıkarak gol bulmaya çalıştı.
Olcay net golü kaçırdı!

18. dakikada gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Andreas Beck'in arka direği ortasında topla buluşan Olcay Şahan'ın şutu yan ağlarda kaldı ve Beşiktaş maçtaki en net gol pozisyonuna girdi.

İlk 20 dakikanın ardından temsilcimiz Beşiktaş, Lokomotiv Moskova kalesinde büyük baskı kurdu. Her iki kanattan da etkili ataklar geliştiren Siyah-Beyazlılar'da Gökhan Töre ve Olcay Şahan net pozisyonlar yakaldı ancak değerlendiremedi.

İlk yarıda Beşiktaş'ın baskısı sonuç getirmedi ve devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Beşiktaş oyuncu değişikliği ile başladı. olcay Şahan oyundan çıkarken yerine Portekizli Ricardo Quaresma oyuna girdi.

54. dakikada yarı sahasından hızlı çıkan temsilcimiz Beşiktaş'ta Oğuzhan'ın ceza sahası dışından sert şutu kalecide kaldı.
Q7 oyuna girdi golünü attı!

58'de gelişen Beşiktaş atağında sol kanatta Gökhan Töre topla buluştu ve ceza sahasına ortaladı, Portekizli Quaresma kaleciden seken topu önce göğsü ile kontrol etti ve sol ayağıyla şutunu çekerek topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

65. dakikada Beşiktaş'ın koruduğu kale arkasında bulunan Rus taraftarlar sahaya sahaya girmek için hamle yaptı. Bunun üzerine güvenlik görevlileri Rus taraftarların bulunduğu alana giderek müdaehelede bulundu.

69'da Quaresma sağdan ortasını yaptı. Gomez ceza sahası içinde topuğuyla vuruş yaptı, top auta gitti. 72. dakikada Teknik direktör Şenol Güneş, Sosa'yı oyundan alırken yerine Necip'i aldı.
Niasse golü attı

76. dakikada hızlı gelişen Lokomotiv Moskova atağında İsmail köybaşı ofsaytı bozdu ve ceza sahasına yapılan ortada bir dönem Akhisar Belediyespor forması giyen Oumar Niasse skoru 1-1'e getirdi.

Galibiyet için tüm hatlarıyla saldıran Beşiktaş geride boş alanlar bırakmaya başladı ve Lokomotiv Moskova boş alanları değerlendirerek pozisyonlar üretti.

MAÇ SONUCU: Beşiktaş 1 - 1 Lokomotiv Moskova

Beşiktaş - Lokomotiv Moskova ilk 11'leri

Beşiktaş:
Tolga, İsmail, Ersan, Rhodolfo, Beck, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gökhan, Olcay, Mario Gomez.

Lokomotiv Moskova:
Guilherme, Durica, Shishkin, Denisov, Yanbaev, Fernandes, Kolomeytsev, Samedov, N'Dinga, Maicon, Niasse
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder