FLAŞ HABER

Beşiktaş deplasmanda daha rahat

22 Ekim 2014 Çarşamba 12:40

Beşiktaş deplasmanda daha rahat.. UEFA Avrupa Ligi'nde yarın deplasmanda Partizan ile karşılaşacak siyah-beyazlı ekip, bu sezon dış sahada çıktığı resmi maçlarda başarılı sonuçlara imza attı. Avrupa kupalarında ve Spor Toto Süper Lig'de 3'er olmak üzere toplam 6 deplasman maçı yapan Beşiktaş, 4 galibiyet, 1 yenilgi aldı.

Beşiktaş deplasmanda daha rahat
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın  deplasmanda Sırbistan'ın Partizan takımıyla karşılaşacak Beşiktaş, rakibi  karşısında dış sahadaki başarılı futbolunu sürdürmeye çalışacak.
 
Siyah-beyazlı ekip, bu sezon resmi maçlarda dış sahada başarılı  sonuçlara imza attı. Avrupa kupalarında ve Spor Toto Süper Lig'de 3'er olmak  üzere 6 deplasman maçı yapan "Kara Kartallar"; 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1  yenilgi aldı.
 
Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme ve UEFA Avrupa Ligi'nde  maçlara çıkan Beşiktaş, bu kulvarlarda yaptığı 3 deplasman maçında sahadan birer  galibiyet, beraberlik ve yenilgiyle ayrıldı.
 
Süper Lig'deki 3 dış saha maçını da kazandı Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'deki 3 dış saha maçından ise mutlu  ayrıldı.
 
Ligde rakiplere konuk olduğu 3 maçtan da 1-0'lık skorlarla ayrılan  "Kara Kartallar", bu şekilde 9 puan topladı.
 
Dışarıda 6 gol atıp, 3 gol yedi 
 
Siyah-beyazlı ekip, Avrupa ve ligdeki dış saha maçlarında 6 gol  atarken, kalesinde 3 gol gördü. Avrupa'da rakip taraftarlar önünde 3 kez gol sevinci yaşayan Beşiktaş,  3 de gol yedi. Ligdeki maçlarda deplasmanda kalesini gole kapatmayı başaran "Kara  Kartallar", 3 galibiyeti 3 golle elde etti.
 
Dış saha maçları 
 
Beşiktaş'ın bu sezon deplasmanda yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar  şöyle:
 
Avrupa kupaları:
 
Feyenoord-Beşiktaş: 1-2 (Şampiyonlar Ligi ön eleme)
Arsenal-Beşiktaş: 1-0 (Şampiyonlar Ligi play-off)
Tottenham Hotspur-Beşiktaş: 1-1 (UEFA Avrupa Ligi)
 
Spor Toto Süper Lig
Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş: 0-1
Balıkesirspor-Beşiktaş: 0-1
 
Bu arada siyah-beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı bakımda olduğu için  Ankara'da oynamak zorunda kaldığı Sivasspor maçından da sahadan 3-2 galibiyetle  ayrıldı.

Yorum Gönder