FLAŞ HABER

Atiba Hutchinson'dan Feyenoord maçı yorumu

05 Ağustos 2014 Salı 08:16

Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda, Hollanda temsilcisi Feyenord'a karşı elde ettikleri 2-1'lik galibiyeti "mükemmel" olarak değerlendirdi.

Atiba Hutchinson'dan Feyenoord maçı yorumu
BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, BJK TV'nin sorularını yanıtlayan başarılı futbolcu, Hollanda'da güzel bir zafer kazandıklarını ifade ederek, "İyi çalıştık ve deplasmandan mükemmel denecek bir skorla ayrıldık. Bu avantajla turu geçmenin planlarını yapıyoruz. Deplasmanda atılan iki golle alınan galibiyet büyük bir avantaj, ama ikinci maça, ilk maçı unutarak çıkacağız" dedi.

Teknik direktör Slaven Bilic'in istediklerini sahaya yansıttıklarını aktaran Hutchinson, Feyenord'un iyi bir takım olmasına rağmen kendilerinin direncini kıramadığına dikkati çekerek, "Birbirimize yakın oynadık. Hızlı hücumlarla da dengelerini bozduk. İkinci maçta da oyuna aynı şekilde odaklanıp, hocamızın dediklerini sahaya yansıtıp, güzel bir skor almak için çalışacağız" diye konuştu.

Feyenord'a karşı sahada mücadele eden tüm futbolcuların arasında iyi bir uyum olduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, şöyle devam etti:

"İlk resmi maçımızda, tribünlerde taraftarlarımızı görmek bizi ateşlendirdi. Takım içinde iyi ilişkiler olması takım için önemlidir. Herkes belli bir anlayışta. Çok iyi anlaşıyoruz. Takım içindeki havanın iyi olduğunu söyleyebiliriz. Derin bir kadroya sahibiz. Üç kulvarda mücadele edeceğiz. Ritm tuttuğumuzda, sık maç oynamanın takım için daha iyi sonuçlar getireceğini düşünüyorum."

Beşiktaş taraftarlarına da değinen Hutchinson, "Taraftarlarımız inanılmaz. Her zaman bize destek oluyorlar. Önümüzdeki maçlarda da statları doldurup, bizi destekleyeceklerine olan inancım tam. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak fena olmaz" ifadesini kullandı.

Yorum Gönder