FLAŞ HABER

Galatasaray şov yaptı!

26 Ocak 2016 Salı 23:21

Galatasaray şov yaptı! Türkiye Kupası E Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, konuk ettiği Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kastamonuspor 1966'yı 4 - 1 mağlup etti.

Galatasaray şov yaptı!
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan ve hakem Mustafa Kürşad Filiz'in düdük çaldığı maçta, Galatasaray'a farklı galibiyeti getiren golleri ise 10, 41 ve 45. dakikalarda Sinan Gümüş ile 55. dakikada da Jem Karacan kaydetti. Konuk Kastamonuspor 1966'nın tek golünü ise 72. dakikada Fatih Özçelik attı.

Bu sonuçla Galatasaray 6. maçlar sonunda 5 galibiyet, 1 beraberlik ile 16 puan topladı ve bir üst tura lider olarak yükseldi. Sarı kırmızılı ekip son 16 turunda F Grubu ikincisi Gaziantepspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

Grubun diğer maçı ise 28 Ocak Perşembe günü saat 16.00'da Karşıyaka ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak.

İŞTE İLK 11'LER:


Galatasaray:
Eray, Tarık, Koray, Chedjou, Carole, Jose, Emre Çolak, Linnes, Sinan, Yasin, Umut

Kastamonuspor 1966:
Hasan Sürmeli, Müslüm Aydoğan, Yusuf Orhan, Faruk Öcal, Mustafa Demir, Cabir Coşar, Fatih Özçelik, Hüseyin Bak, Uğur Çelik, Yaşar Çetin, Halil Çelik

Goller:
Dk. 10, 41 ve 45 Sinan Gümüş, Dk. 55 Jem Karacan (Galatasaray), Dk. 72 Fatih Özçelik (Katamonuspor 1966)

Sarı kartlar: Dk. 6 Tarık Çamdal (Galatasaray), Dk. 12 Uğur Çelik, Dk. 51 Yusuf Orhan (Kastamonuspor 1966)

MAÇTAN NOTLAR

10. dakikada Galatasaray, Sinan Gümüş'ün golü ile öne geçti. Emre Çolak'ın ön direğe kullandığı korner atışında Umut Bulut topuğu ile topu Sinan Gümüş'e aktardı. Sinan, altıpas içinde topu ağlara göndermeyi başardı: 1-0.

17. dakikada Martin Linnes'in ceza sahası içerisindeki plase vuruşu kalecide kaldı.

41. dakikada Galatasaray, Sinan Gümüş'ün golü ile farkı ikiye çıkardı. Ceza sahası yayının üzerinde topu kontrol eden Emre Çolak ara pasıyla topu Yasin Öztekin'le buluşturdu. Ceza sahası sol tarafında topla buluşan Yasin Öztekin topu yerden sert çevirdi. Penaltı noktasının hemen solunda topun gelişine sert vuran Sinan Gümüş kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-0.

45. dakikada Galatasaray, Sinan Gümüş kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti. Sol çaprazda topla buluşan Martin Linnes pasını Sinan Gümüş'e verdi. Ceza sahası yayının içinde topla buluşan Sinan Gümüş topu soluna çekip şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturdu: 3-0.

53. dakikada Yasin Öztek'in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruş üst direkten oyun alanına geri döndü.

55. dakikada Galatasaray, ikinci yarı oyuna giren Jem Karaca'nın golü ile farkı dörde çıkardı. Yasin Öztekin'in sağdan ceza sahası içerisine yaptığı ortaya Jem Karacan kafa ile vurarak topu ağlara gönderdi: 4-0.

72. dakikada Kastamonuspor 1966, Fatih Özçelik'in golü ile farkı üçe indirdi. Taner Yalçın'ın pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Fatih Özçelik topu sağına çekerek Jose Rodriguez'den sıyrıldı ve ceza sahası çizgisinin hemen gerisinden şık bir vuruşla uzak kale direğinin dibinden topu ağlara gönderdi: 4-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder