FLAŞ HABER

F.Bahçe-Bursa maçı ne zaman, hangi kanalda

20 Mayıs 2015 Çarşamba 12:01

Fenerbahçe ile Bursaspor ZTK yarı final rövanş maçında karşılaşacaklar. Fenerbahçe - Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

F.Bahçe-Bursa maçı ne zaman, hangi kanalda
FenerbahçeBursaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, ligde şampiyonluk yarışında Galatarasay’ı 3 puan gerisinde takip ederken Ziraat Türkiye Kupası’nda da finalde rakibi olmak için Bursaspor ile Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşılaşacak. Peki FenerbahçeBursaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? FenerbahçeBursaspor maçı öncesi takımların son durumları, sakat ve cezalı oyuncuların durumlar, maçın hakemi ve maçı canlı yayınlayacak kanal bilgisi..

Finale son bilet: Fenerbahçe-Bursaspor
Sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında 21 Mayıs Perşembe günü Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan ev sahibi sarı-lacivertliler, tur için bir adım önde.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci finalist yarın  yapılacak Fenerbahçe-Bursaspor mücadelesinde belli olacak.

ATV'den canlı
21 Mayıs Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, saat 20.30’da başlayacak FenerbahçeBursaspor maçında hakem Bülent Yıldırım görev alacak. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Asım Yusuf Öz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç olacak. Fenerbahçe-Bursaspor maçı 21 Mayıs Perşembe günü saat 20.30′dan itibaren ATV’den naklen yayınlanacak.

Yarı finalin ilk maçını deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe, tur için  önemli bir avantaja sahip. Her türlü galibiyet ve beraberlikte adını finale  yazdıracak Fenerbahçe, 1-0'lık yenilgi halinde de gol averajıyla turu geçecek.  İlk maçın skorundan daha gollü galibiyetler ise Bursaspor'u finale taşıyacak.
 
Bursa Atatürk Stadı'ndaki ilk maçta sarı-lacivertli ekip Emenike ve  Alves, Bursaspor da Belluschi ile goller bulmuştu.
 
Fenerbahçe'de bu sezon kupa maçlarından 3'er sarı kartları bulunan  Caner Erkin, Diego Ribas ve Hasan Ali Kaldırım birer kart daha görürse, turu  geçmeleri durumunda finalde cezalı duruma düşecek.
 
Sarı-lacivertliler hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla  tamamlayacak.

FENERBAHÇE’DE BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Fenerbahçe’ye Bursaspor maçı öncesinde bir iyi bir de kötü haber geldi. Emenike takıma dönerken, Emre’nin kupada oynaması zora girdi. Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Bursaspor’u konuk edecek Fenerbahçe’de 1,5 günlük iznin ardından çalışmalara başlandı. Sarı lacivertli takımda Emre Belözoğlu’na iğne tedavisi uygulanıyor. Tecrübeli oyuncu bu nedenle takımdan kupa maçına kadar ayrı kalacak. Emre’nin kupada oynaması beklenmezken, milli oyuncu ligdeki Başakşehir maçına hazırlanacak.

Sakatlığı yüzünden bir süre takımdan ayrı kalan ve Mersin deplasmanına da götürülmeyen Emmanuel Emenike’den ise sevindirici haber geldi. Nijeryalı oyuncu antrenmanın tamamında takımla çalışarak Bursaspor maçında oynayabileceğinin sinyallerini verdi.

Mehmet Topuz, Caner Erkin ve Egemen salonda; Volkan Demirel ve Alper Potuk da sahada özel program dahilinde çalıştı. Bu oyuncuların ciddi bir problemi bulunmazken, Emre dışında tüm takım kupada görev alabilecek durumda.

BURSASPOR’DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile 21 Mayıs Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Özlüce Tesisleri’ndeki Bursaspor antrenmanı öncesi teknik heyet ve futbolcular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle basın mensuplarına Türk Bayrağı ile poz verdi.

Antrenman öncesi Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, kızı ve torunlarıyla birlikte futbolculara baklava ikram ederek, Fenerbahçe maçı öncesi başarılar diledi.

Futbolculara kısa bir konuşma yapan Çağlar, “Belki bir kısmınız beni tanımazsınız. Bursaspor’da 8 sene genel kaptanlık, 5 yıl da başkanlık yaptım. 53 yıllık kulüp tarihinden en uzun görev yapan kişiyim. Kulübün kuruluşunda üye oldum. Sizlere başarı dileklerimi iletmeye geldim. Hocanız benim uzun yıllardan beri arkadaşım, Recep başkanımız da bizim kardeşimiz. İnanıyorum ki perşembe akşamı Fenerbahçe’yi inşallah yeneceksiniz ve finale kalacaksınız. Sonsuz başarılar diliyorum” diye konuştu.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Eğlenceli oyunlar ile devam eden antrenman, taktik çalışma ile sona erdi.

Bursaspor, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından öğleden sonra Fenerbahçe maçı için İstanbul’a gidecek.

FENERBAHÇE – BURSASPOR ARASINDAKİ SON 5 MAÇ

28.04.2015  Bursa 1 – 2 Fenerbahçe
20.04.2015  Fenerbahçe 1 – 0 Bursa
24.11.2014  Bursa 1 – 1  Fenerbahçe
31.03.2014  Fenerbahçe 3 – 0 Bursa
02.11.2013  Bursa 2 – 3 Fenerbahçe

Yorum Gönder