FLAŞ HABER

Cimbom liderlik peşinde

12 Şubat 2014 Çarşamba 12:35

Cimbom liderlik peşinde... Şampiyonlar Ligi, Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda da zirve için yarışan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupasında B Grubu'ndaki 6. ve son maçında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak.

Cimbom liderlik peşinde
Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda da zirve için yarışan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupasında B Grubu'ndaki 6. ve son maçında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak.Sarı kırmızılılarda hedef; gurubu lider tamamlamak.

Son 5 resmi maçta 15 gol atıp hiç gol yemeyen Galatasaray'da Teknik direktör Roberto Mancini'de takımının defans ve ofans yönünden bir hayli memnun. Göreve geldiğinde, benim takımlarım kolay kolay gol yemez diyen

Mancini'nin,Antalyaspor maçında takımdaki önemli oyuncularını dinlendirip, genç oyunculara şans tanıması bekleniyor.Yarı finale çıkmayı garantileyen iki ekibin mücadelesinde, Sarı kırmızılıların yeni transferler de forma şansı bulacak.

B Gurubu lideri Antalyaspor Ziraat Türkiye kupasında oynadığı 9 maçı da kaybetmedi.Oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik Akdeniz ekibi yarı finale gurup lideri olarak çıkmak istiyor.

Galatasaray'ın B Gurubundaki son maçına Kalede Ufuk Defans dörtlüsünde Koray,Veysel, Burdisso,Salih,Orta alanda Umut Gündoğan,Yekta,Telles,Emre,ileri ikilideyse Lucas ve Umut Bulut 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yorum Gönder