FLAŞ HABER

Aslan, Tarzan'a acımadı!

04 Mart 2015 Çarşamba 01:26

Aslan, Tarzan'a acımadı! Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, Manisaspor'u 4-0 yenerek yarı final kapısını sonuan kadar açtı.

Aslan, Tarzan'a acımadı!
Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maçta beklendiği üzere takımın as oyuncularından büyük bölümünü dinlendirirken, Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Bruma, Chedjou ve Sabri Sarıoğlu'nu maç kadrosuna almadı.

SNEİJDER SÜRPRİZİ

Galatasaray'ın 11'inde as kadrodan sadece Wesley Sneijder yer aldı ve Hollandalı futbolcu sahaya takım kaptanı olarak çıktı.

Maç boyunca çok üstün bir oyun ortaya koyan sarı kırmızılılar, 34. dakikada öne geçti. Yasin Öztekin'in soldan ortasına, Dzemaili penaltı noktasının solunda gelişine yaptığı vuruşta sağ direğe çarpan top ağlara gitti.

Maçın yıldızı Dzemaili, 39. dakikada yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi ve Manisasporlu futbolcuyu kırmızılı kartla oyundan ihraç etti.

Penaltı atışını kullanan Emre Çolak, topu ağlarla buluşturarak takımı 2-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda da gol kaçırma yarışına giren sarı kırmızılılar, sayısız fırsatı kullanamadığı bir de Emre ile penaltıdan faydalanamadığı 45 dakikada Pandev ile 70 ve 86. dakikalarda iki gol daha buldu ve maçı 4-0 kazanarak hem derbi öncesi moral kazandı hem de yarı final biletini adeta cebine koydu.

GALATASARAY-MANİSASPOR: 4-0

STAT: TT Arena
SAAT: 20.30
HAKEM: M. Kamil Abitoğlu

GALATASARAY: Sinan Bolat, Tarık, Semih, Hakan, Telles, Dzemaili, Yekta, Yasin, Sneijder, Emre Çolak, Pandev

MANİSASPOR: Umut, Muhammet, Ümit, Erdi, Berk, Metin, Hakan, Sefa, İsmail, Dimitrov, Oğuzhan Kayar

Gol: Dk. 34 Djemaili, Dk. 40 Emre (p), Dk 68, 87 Pandev (Galatasaray)

Kırmızı kart: Dk. 40 Muhammet Sercan Türkeri (Manisaspor)

Yorum Gönder