FLAŞ HABER

Aslan gol oldu yağdı!

16 Aralık 2014 Salı 22:59

Aslan gol oldu yağdı! Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci maç haftasında Galatasaray, 3. Lig ekibi Balçova Yaşamspor'a konuk oldu.

Aslan gol oldu yağdı!
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci maçında Balçova Yaşamspor'a konuk olan Galatasaray, zayıf rakibini 9-1 mağlup etmeyi başardı.

BALÇOVA MAÇA GOLLE BAŞLADI...

Mücadelenin 10. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Kadir Arı Battal Demirbilek takım arkadaşlı ile duvar pası yaparak son çizgide topla buluştu. Arka direğe yaptığı ortada Melik Yeğin kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi.

G.SARAY YANIT VERMEKTE GECİKMEDİ

Balçova'nın golünün etkisini üzerinden çabuk atan sarı kırmızılı ekip 27. dakikada Goran Pandv ile
beraberliği yakaladı. Olcan Adın'ın ceza sahası içine kullandığı serbest vuruşta altıpas içerisinde Goran Pandev kafa vuruşu ile topu ağlara gönderere skoru 1-1'e getirdi.

ASLAN GOL OLUP YAĞDI


Pandev'in golüyle beraberliği bulan Galatasaray, 32. dakikada Hamit Altıntop'un penaltıdan attığı golle durumu 2-1'e getirirken 39'da tekrar sahneye çıkan Pandev, Yasin Öztekin'in asistinde durumu 3-1'e getirdi. Karşılaşmanın 41. dakikasında ise yine Yasin Öztekin'in soldan ortasında topa gelişine vole vuran Olcan Adın harika bir gole imza atark skoru 4-1 yaptı. İlk yarının son anlarında ise yine sahneye çıkan Pandev, durumu 5-1'e getirirken maçta hat-trick yapmayı başardı.

SİNAN ATTI, AĞLADI!


Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş, 62. dakikada attığı golle skoru 6-1'e getirirken sarı kırmızılı formayla ilk gol sevincini de yaşadı. Yasin Öztekin'in topuk pası sonrasında penaltı noktasının bir adım önünde topla buluşan Sinan Gümüş sol ayağıyla net bir vuruş ile topu ağlarla buluşturdu. Genç futbolcu golden sonra sevinç gözyaşlarına hakim olamadı.

ASLAN DURMADI, ATTIKÇA ATTI!

Karşılaşmanın 80. dakikasında bu kez Galatasaray adına Yekta Kurtuluş ağları sarsmayı başardı. Muhammed Emin Balcı'nın çizgiden çıkardığı topa tekrar yetişen Yekta kafayla topu ağlara gönderdi. Mücadelenin 82. dakiaksında ise orta alandan Sinan Gümüş'ün pasıyla sol kanattan çaprazda Olcan Adın ceza sahası içine girer girmez vurdu ve topu ağlara gönderdi; 8-1. Gol perdesini 90. dakikada Yekta Kurtuluş kapattı ve maçın skorunu 9-1 olarak belirledi.

Yorum Gönder