FLAŞ HABER

"Antep'i de Eleriz"

11 Kasım 2013 Pazartesi 18:44

Gaziantepspor ile Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan İnegölspor'da hoca Mehmet Bulut iddialı konuştu.

"Antep'i de Eleriz"
 Ziraat Türkiye Kupası 4. turda Gaziantepspor ile eşleşen  İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, "Hedefimiz Gaziantepspor'u eleyerek  bir tur daha geçmek olacak" dedi. 
 
Bulut, yaptığı açıklamada, kupada hedeflerinin büyük  olduğunu, bu nedenle Gaziantepspor karşısında da ellerinden gelen mücadeleyi  sergileyeceklerini söyledi. 
 
Gaziantepspor ile kendi saha ve taraftarları önünde oynayacaklarını  anımsatan Bulut, şöyle konuştu: 
 
"Öncelikle maçın içeride olması bizim için avantaj. Gaziantepspor,  Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Bu bizim açımızdan dezavantaj  oluşturabilir. Bizim önceliğimiz lig. Dünkü Çankırı maçını kaybetmiş olsaydık  benim için Kasımpaşa maçının hiçbir önemi olmayacaktı. Önceliğimiz lig ama kupada  da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." 
 
Bulut, kupa maçı için önlerinde 3 haftalık bir süre olduğunu  anımsatarak, şöyle devam etti: 
 
Kupa maçları 3-4 Aralık'ta oynanacak. İnşallah o süre zarfında  oynayacağımız lig maçlarını kayıpsız geçirip, bu maça daha moralli şekilde  çıkarız. Hedefimiz Gaziantepspor'u eleyerek bir tur daha geçmek olacak. Bu turdan  sonra bir tur daha geçmemiz gerekiyor. Rakibimiz Süper Lig takımı, işimiz kolay  değil. Gaziantepspor da kesinlikle hafife alınacak bir takım değil. İnşallah  bizim için hayırlı olur." 

Yorum Gönder