FLAŞ HABER

Tuncay Şanlı yuvaya dönüyor

16 Ekim 2016 Pazar 22:16

Tuncay Şanlı devre arasında yuvaya dönüyor. Tuncay Şanlı devre arasında, yetiştiği ve şu an 3. lig'te mücadele eden Sakaryaspor'a transfer oluyor..

Tuncay Şanlı yuvaya dönüyor
Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı bombası
Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses devre arasında Sakaryaspor'un son yetiştirdiği isim olan Tuncay Şanlı'yı transfer edeceklerini söyledi.

Son iki hafta içerisinde aldığı mağlubiyetlerle taraftarlarını üzen Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, devre arasında eski milli futbolcu Tuncay Şanlı'yı transfer edeceklerini açıkladı
 
 Yeşil siyahlı ekibin 1-0 yenildiği Elazız Belediyespor maçı sonrasında  medyabar.com'a açıklama yapan  İsmail Gürses  Tuncay Şanlı ile transfer görüşmesi yaptıklarını doğrulayarak ' Görüşme yaptık. Doğru. Devre arasında  Tuncay Şanlı ilk takımı olan Sakaryaspor'da olacak' dedi.

 Son olarak Hindistan Süper Ligi'nde mücadele eden Pune City ekibinde sezonu tamamlayan deneyimli futbolcu Tuncay Şanlı şu anda herhangi bir takımda oynamıyor.

 Şanlı bir süre önce yaptığı açıklamada futbola Sakaryaspor forması ile veda etmek istediğini söylemişti.

 Şanlı geçtigimiz hafta Sakaryaspor'un 3-0  yendiği  Sancaktepe Belediyespor macını  Nihat Kahveci ile birlikte izlemek üzere Adapazarı'na gelmişti
 
 
Şanlı Kariyerinde Sakaryaspor, Fenerbahce Middlesbrough, Stoke City (İngiltere), Wolfsburg (Almanya), Bolton Wanderers (İngiltere), Bursaspor, Umm Salal (Katar) ve Pune City (Hindistan ) takımlarında oynamıştı.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder