FLAŞ HABER

Süper Lig kulüplerini kıskandırdılar!

30 Kasım 2015 Pazartesi 11:40

Süper Lig ekiplerini kıskandırdılar! Tribünlerin büyük bölümünün hep boş kaldığı birçok Süper Lig takımının aksine, alt liglerde bazı kulüpler dolu tribünler önünde oynuyor. Bu hafta amatördeki Kocaelispor maçını 12 bin taraftar izledi. Beylerbeyi-Kastamonu maçında da taraftar tribünlere sığmadı.

Süper Lig kulüplerini kıskandırdılar!
Uzun yıllar en üst ligde oynadıktan sonra yönetim problemlerinden dolayı amatör lige kadar düşen Kocaelispor, maçlarını hep dolu tribünler önünde oynayan takımlardan. Daha önce 20 bin taraftarla rekor kıran Kocaeli ekibini, Bölgesel Amatör Lig 12. grupta karşılaştığı Arnavutköy Belediye maçında da 12 bin taraftar izledi.
 
Maç boyunca takımlarını destekleyen Kocaelispor taraftarı sık sık sahayı konfeti yağmuruna da tuttu. Kocaelispor rakibini 6-1 yendi ve liderliğe yükseldi.
 
Günün ilgi çeken maçlarından biri de 3.Lig'de, Beylerbeyi'nde oynandı. Boğaziçi Köprüsü'nün hemen ayağında bulunan Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'ndaki maça taraftar sığmadı. Stada giremeyen taraftarlar maçı tepelerden izlemeye çalıştı. Maçın bu kadar dolu tribünler önünde oynanmasına sebebiyet veren ise Kastamonuspor taraftarlarıydı. İstanbul'da yaşayan Kastamonuluların akın ettiği maçı ev sahibi Beylerbeyi 2-0 kazandı.
 
Bu maçlara karşın Süper Lig'deki Gençlerbirliği-Gaziantepspor maçını 1500'den az taraftar tribünden takip etti. (Al Jazeera)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder