FLAŞ HABER

Spor dünyasını yasa boğan ölüm

13 Haziran 2014 Cuma 14:09

Spor dünyasını yasa boğan ölüm... Balkondan düşen teknik direktör öldü.. Türkiye'de çeşitli amatör ve profesyonel kulüplerde teknik direktör olarak görev yapan Miraç Yeniay, Rize'deki evinin balkonundan düşerek öldü.

Spor dünyasını yasa boğan ölüm
Ardeşen ilçesine bağlı Işıklı köyündeki bir evde yalnız yaşayan Miraç Yeniay'ın sabah saatlerinde evinin bahçesinde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu jandarma ve sağlık görevlilerine bildirdi.

Bahçeye gelen jandarma ekiplerince yapılan kontrolde Yeniay'ın evinin balkonundan düşerek hayatını kaybettiği anlaşıldı. Teknik direktör Yeniay'ın cesedi, jandarmanın incelemesi sonrası otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Türkiye'de uzun yıllar çeşitli amatör ve profesyonel kulüplerde teknik direktör olarak görev yapan, son olarak da kısa süre Ardeşengücü Spor Kulübü'nü çalıştıran Miraç Yeniay'ın kesin ölüm sebebinin otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtildi.

Yorum Gönder