FLAŞ HABER

Zor da olsa Avrupa'ya devam!

08 Aralık 2015 Salı 11:59

G.Saray, zor da olsa 'Avrupa'ya devam' dedi! Temsilcimiz Galatasaray geriye düştüğü Astana karşısında skoru eşitledi ve UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı başardı.

Zor da olsa Avrupa'ya devam!
1 puan alsa dahi yola devam etmesi garanti olan Cimbom maça hızlı başladı ancak Canas’la bir şutu direkten dönen Astana 62’de Twumasi ile golü buldu. 2 dakika sonra dümene kaptan Selçuk geçti, attığı golle takımını UEFA’ya taşıdı
 
Şampiyonlar Ligi’ne veda maçında G.Saray da, Astana da UEFA biletinin peşindeydi. Neyse ki G.Saray, UEFA’ya adını yazdırabildi. Ancak dün geceki tek iyi şeydi bu. Futbol kötüydü, skor kötüydü...
 
Eşleşmeler olduğunda hemen adı koyulmuştu: Kolay grup! İşte G.Saray bu grubun final maçında Astana’yı bile evinde yenemeden UEFA’ya devam edecek. Maça başlamadan önce Astana kesin kazanmalıydı. 10 gündür İstanbul’da olan Kazak ekibi sarı-kırmızılıları iyi analiz etmiş, ona göre oynuyordu. Kendi yarı sahasına kapanıp her kontrayı tehlikeye çevirmeye çalıştılar.
 
ARENA’DA SESSİZLİK
 
Neredeyse pozisyonsuz geçen maçta Astana 15’te yakaladığı hızlı hücumda tehlikeli oldu. Twumasi’nin vuruşu direkte patladı. 45’te ise Yasin’in harika pasıyla içeri giren Burak direğe takıldı.
İKİNCİ yarı uyku modunda başladı. İki taraf da 60. dakikaya kadar pozisyon bulamadı. 61’de Olcan’ın ortasına Sneijder kafayı vurdu, kaleci çizgiden çıkardı. Bunun dönüşünde eksik yakalandık. Twumasi de faturayı kesti: 1-0. Bir anda Arena’da sessizlik oldu. Bu sessizliği 64’te kaptan bitirdi. Podolski’nin getirdiği topa Burak vurdu savunmadan döndü. Tamamlayan Selçuk ise UEFA biletini getirdi: 1-1.

Yorum Gönder