FLAŞ HABER

Taffarel: Devler Ligi'nde başkayız

15 Eylül 2015 Salı 09:07

Taffarel: Devler Ligi'nde başkayız.. Galatasaray Kaleci Antrenörü Taffarel, Atletico Madrid maçını değerlendirdi.

Taffarel: Devler Ligi'nde başkayız
Ligde Mersin İdman Yurdu ile berabere kalarak hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, bugün Şampiyonlar Ligi’nde İspanyol ekibi Atletico Madrid’i konuk edecek.
 
Zorlu maç öncesi Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel önemli açıklamalarda bulundu. Mücadelenin zor geçeceğini belirten deneyimli isim, “Ancak, sadece bizim adımıza değil onlar için de öyle. Ligle, Şampiyonlar Ligi'ni karıştırmamak gerekir. Devler Ligi'nde çok daha başka bir motivasyona sahipsiniz. Bu alanda deneyimliyiz. Karşımızda çok kaliteli oyunculardan kurulu, üstelik hücum bölgesinde çok agresif olabilen bir ekip var. Kendisinden yüksek bütçeli rakiplere karşı İspanya’da şampiyonluk mücadelesi veriyorlar. Ama Galatasaray, Avrupa’da her zaman potansiyelinin üzerine çıkma becerisine sahip. Çok mücadele ederek kazanabiliriz” dedi.
 
“SIMEONE BÜYÜK BİR TEKNİK DİREKTÖR”
 
Atletico Madrid'in Arjantinli teknik direktörü Diego Pablo Simeone'yle futbolculuğu döneminde hem İtalya'da hem de milli takımlar düzeyinde karşı karşıya geldiğinin hatırlatılması üzerine Taffarel, "Evet karşılıklı olarak pek çok kez oynadık. Gerçekten mükemmel bir futbolcuydu. Çok hırslı ve agresif. Hep kazanmayı isteyen bir oyuncu oldu. Tıpkı şimdi antrenörlüğünde olduğu gibi. Çok güçlü bir takım oluşturdu. 5 kupa kazandı. Bana göre Atletico'yu şu anda dünyanın en iyi futbol oynayan takımları arasına soktu. Büyük bir teknik direktör" ifadelerini kullandı.
 
(Bugün)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder