FLAŞ HABER

Sleven Bilic tur için 'iyimserim' dedi

18 Temmuz 2014 Cuma 14:03

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic kura sonrası açıklamalarda bulundu.

Sleven Bilic tur için 'iyimserim' dedi
Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic kura sonrası açıklamalarda bulundu.
  
İşte o açıklamalar;
 
 
"BEN KESİNLİKLE İYİMSERİM"
 
Büyük bir geleneği temsil eden bir takımla oynayacağız. Dünya Kupası'nda 5 oyuncusu olan bir takım. Teknik direktörleri değişti. Oyuncularından biri Porto'ya gitti. Ben kesinlikle iyimserim. Turu geçmek için büyük bir şansımız olacak.
 
Şunu söyleyebilirim belki 10 yıl önce ilk maçı deplasmanda oynamanın ciddi avantajları vardı. Ama artık bu durum değişti. Çok ciddi farklarda yaratmıyor. Taraftarımıza şunu söyleyebilirim. Oldukça genç bir takımımız var. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Onların desteğini her zaman yanımızda hissetmek istiyoruz."
 
Beşiktaşlı yönetici Mete Vardar ise şu yorumda bulundu. "Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm takımlar kuvvetli. Bu takımlarla ilgili çalışmalar yapıldı. Teknik heyet çalışmalarını yapacaktır. Biz Beşiktaş olarak bu turu geçemk için elimizden geleni yapacağız. Demba Ba katıldı, muhakkak yeni arkadaşlarımızın gelmesi için birkaç gün içinde çalışmalar olacak. İlk maçımıza hazır olacağız ve sahaya çıkacağız.
 
Ayrıca Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları Beşiktaş'ın rakibiyle ilgili şu açıklamaları yaptı.
 
 
"FEYENOORD'U ÇEKMEK İSTEMEZDİM"
 
 
"Feyenoord Hollanda'nın köklü kulüplerinden birisi. Özellikle altyapıya önem veren bir kulüp. Yanılmıyorsam Milli Takım'da da 6 oyuncusu. İnşallah futbol şansı da yanımızda olursa tur atlarız. Biz bütün ciddiyetimizle hazırlanmaktayız. Ben Feyenoord'u çekmek istemezdim Hollanda'da yaşamama rağmen. Orada yaklaşık 500 bin Türk var, bizi destekleyeceğine inanıyorum."

Yorum Gönder