FLAŞ HABER

Şampiyonlar Ligi tarihinin en iyi 11'i

23 Kasım 2015 Pazartesi 14:57

Şampiyonlar Ligi tarihinin en iyi 11'i açıklandı.. UEFA, Şampiyonlar Ligi tarihinin en iyi 11'ini açıkladı. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında Iker Casillas, Steven Gerrard, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi yıldızlar yer aldı.

Şampiyonlar Ligi tarihinin en iyi 11'i
UEFA, Şampiyonlar Ligi tarihinin en iyi 11'ini açıkladı. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında yer alan Zidane, Ronaldinho, kaleci Buffon ilk 11'e giremedi ve yedeklere seçildi.

5 İspanyol

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, 18 kişilik kadroda 5 İspanyol, ikişer Fransız, Brezilyalı, İngiliz, İtalyan ile birer Alman, Portekizli, İsveç, Çek ve Arjantinli oyuncu yer aldı.

En iyi ilk 11'in kalesinde İspanyol kaleci Iker Casillas yer alırken, savunma dörtlüsü İspanyol Sergio Ramos, İtalyan Alessandro Nesta, İspanyol Carles Puyol ve Alman Philipp Lahm'dan kuruldu. Orta sahada İngilizlerin yıldız futbolcusu Steven Gerrard ile bir dönem Barcelona'nın vazgeçilmez ikilisi Xavi Hernandez ve Andres Iniesta yer aldı. Forvet hattı ise Portekizli Cristiano Ronaldo, Arjantinli yıldız Lionel Messi ve Fransız yıldız Thierry Henry'den oluştu.

Kadroda büyük sürpriz

Belirlenen kadroda efsanevi Fransız futbolcu Zinedine Zidane ile İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, yedekler arasında kaldı. Bu oyuncuların yanı sıra İtalyan kaleci Gianluigi Buffon, İngiliz John Tery, Brezilyalı Kaka ve Ronaldinho, Çek Pavel Nedved yedek futbolcular arasında bulundu.

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder