FLAŞ HABER

'Ne olacağı belli değil'

01 Ekim 2015 Perşembe 00:02

Hamza Hamzaoğlu, Astana beraberliğinin ardından grupta dengelerin her maç değişebileceğini söyledi:

'Ne olacağı belli değil'
 "Şampiyonlar Ligi'nde kolay maç diye bir şey yok. Her takım birbirini yenebilecek güçte. Kolay bir mücadele olmadı bizim için. Öne geçtikten sonra 2. golü atabilsek iyi olacaktı ama atamadık." 
 
ŞAMPİYONLAR Ligi'nde 3. kez G.Saray'ın başında sahaya çıkan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yine galibiyete hasret kalırken Astana karşısında son dakikalarda yenilen beraberlik golü büyük şok yarattı. Sarı-kırmızılı takımın genç teknik direktörü, Kazakistan temsilcisi karşısında özellikle ilk yarıda birçok fırsat bulmalarına rağmen kendilerini rahatlatacak golü bulamadıklarını ifade etti.
 
BU sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları ilk iki maçtan sadece bir puan çıkardıkları için üzgün olduklarını ancak önlerinde Benfica ile üst üste oynayacakları iki karşılaşma olduğunu hatırlatan Hamzaoğlu'nun yaptığı açıklamalar şu şekilde:
 
'GERİ YASLANDIK'
 
"İLK yarıda istediğimiz gibi oynadık. Rakibi çıkarmadık ama ikinci yarı önde olmanın psikolojisiyle oyunu geride kabul ettik ve rakip iştahlandı ve ileri çıkmaya başladı. Aslında bunu kullanabilirdik. 2. golü atsak iyi olacaktı ama olmadı. 2-1'i de koruyamadık ve çok kötü bir gol yedik. 
 
KOLAY bir maç olmadı bizim için. Bundan sonraki maçlara bakacağız artık. Kolay rakip yok. Bu grupta her takım birbirini yenebilir. Bundan sonra ne olacağı belli olmaz. Grupta dengeler değişebilir. Bilal Kısa kaliteli bir isim. Ne yazık ki çok geç hak ettiği yerlere gelebildi. İlk yarıda gayet iyi oynadı ama ikinci yarıda biraz oyundan düşünce çıkardım. Ancak genel olarak performansından memnunum."

Yorum Gönder