FLAŞ HABER

Manchester City tarih yazdı!

13 Nisan 2016 Çarşamba 01:13

Manchester City tarih yazdı! İngiliz devi Manchester City, Paris Saint-Germain'i eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez yarı finale yükseldi

Manchester City tarih yazdı!
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı rakibi Paris Saint-Germain'i sahasında tek golle devirerek yarı finale uzandı.
 
İlk yarıda Sergio Agüero ile bir penaltı atışından yararlanamayan Manchester City'ye galibiyeti getiren gol ise Kevin De Bruyne'den geldi ve İngiliz ekibi tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale uzandı.
 
Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun hakimi Paris Saint-Germain olsa da konuk ekip Manchester City savunmasını aşamadı ve pozisyon üretmekte de zorlandı.
 
29. dakikada gelişen Paris Saint-Germain atağında Aurier'den sıyrılıp ceza sahasına sokulan Agüero, kaleci Trapp'in müdahelesiyle yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Agüero'nun vuruşunda top yandan auta gitti ve ilk 45 dakika golsüz eşitlikle geçildi.
 
İkinci yarıya da baskılı başlayan taraf Paris Saint-Germain olsa da golü bulan Manchester City oldu. Fernando'nun pasında ceza sahası dışında topla buluşan De Bruyne, düzgün bir vuruşla kaleci Trapp'i avladı ve bu gol maçın da sonucunu belirleyen gol oldu: 1-0.
 
Manchester City'nin yarı finaldeki rakibi Cuma günü çekilecek kuraların ardından belli olacak.

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder