FLAŞ HABER

Lucescu'dan F.Bahçe yorumu

21 Temmuz 2015 Salı 10:50

Üç yıllık aranın ardından Avrupa arenasına geri dönen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile eşleşmişti.

Lucescu'dan F.Bahçe yorumu
2 takımın kozlarını paylaşacağı 28 Temmuz tarihine doğru geri sayım sürerken ilginç bir gerçek ortaya çıktı.
 
Bugün'de yer alan habere göre, Afyon'da bugün başlayacak olan ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Olympiakos, Marsilya ve Antalyaspor'un boy göstereceği mini turnuva için mayıs ayında Shakhtar'a teklif gittiği öğrenildi.
 
Organizasyon yetkililerinin konuyu bizzat Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'yla görüştükleri ancak Rumen çalıştırıcıdan olumsuz yanıt aldıkları öğrenildi. Luce'nin gelen teklife cevaben “Benim istediğim güçte katılımcı takımlar yok” dediği kaydedildi. Bu görüşmenin ardından takımını Polonya'da Lechia Gdansk, Monaco ve Hannover 96'nın da katıldığı turnuvaya götüren Rumen hoca, böylece iki ekibin Devler Ligi ön elemesindeki randevuları öncesi karşılaşmasının önüne geçmiş oldu.
 
SÜPER TAKVİYELER KORKUTTU
 
Luce'nin o dönemde dişli bir rakip olarak görmediği Fenerbahçe, şimdi Van Persie ve Nani, Kjaer, Fernandao gibi isimlerle yenilenen kadrosuyla Shakhtar'ın karşısına çıkacak. Lucescu da eski Kanarya ile yenisi arasındaki farkı görmüş olacak ki Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından yaptığı açıklamada "İlk maçta Fenerbahçe ile karşılaşmak istemezdim" demişti.

Yorum Gönder