FLAŞ HABER

Luce'den F.Bahçe için flaş sözler!

24 Temmuz 2015 Cuma 11:00

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Volyn'i 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Luce'den F.Bahçe için flaş sözler!
Fenerbahçe'nin Devler Ligi'ndeki rakiplerinden Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Volyn'i 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Takımının Fenerbahçe maçına hazır olup olmadığı sorulan tecrübeli hoca, "Gelecek günlerde ne olacak göreceğiz. Hala zamanımız var. Srna'nın hastalığının ardından nasıl hissettiğine bakacağız. Stepanenko'nun durumuna bakacağız. Belki hücumsal anlamda değişiklikler olacak. Futbol bir takım oyunu, her oyuncu ne yapacağını bilmeli. Her oyuncu, Shakhtar'da oynamayı hak ettiğini göstermeli. Hücum oyuncularımı bugün iyi gözüktü, Kobin'den memnunum. Kovalenko iyi oynadı. Bernard hala çok bireysel oynuyor, onun da başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"ALEX HER YIL DAHA DA İYİ OYNUYOR"

Maçta 2 gol atan Alex Teixeira'yı da öven Luce, "Alex her yıl daha da iyi oynuyor. Kendine daha da fazla güveniyor. Önceden sezonda 3-4 gol atardı, ancak şimdi güçlü bir oyuncu haline geldi. Bizimle kalmayı seçtiği için memnunum" diye konuştu.

Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk arasındaki Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı, 28 Temmuz günü İstanbul'da oynanacak. 

Yorum Gönder