FLAŞ HABER

'Kazanırsak Mourinho'ya yemek ısmarlarım'

17 Mart 2014 Pazartesi 19:42

'Yarın kazanırsak Mourinho'ya yemek ısmarlarım'... Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Chelsea maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

'Kazanırsak Mourinho'ya yemek ısmarlarım'
Mancini basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İtalyan teknik adam, "Sistem ve kimin oynadığı önemli değil. Yarın oynayacak 11 oyuncunun performansı önemli.Yarın kazanırsak Jose Mourinho ile yemeğe gidebilir hatta hesabı ben ödeyebilirim. Drogba çok değerli bir oyuncu, onun gibi oyuncuyu bulmak kolay değil. Gruptan çıkmak bizim için mucizeydi. Chelsea dünyanın en iyi takımlarından biri ancak galip gelmek istiyorsanız buna inanmalısınız." açıklamalarında bulundu.


BENİM İÇİN ZOR OLMAYACAK

Galatasaray'ın yıldız ismi Didier Drogba ise, "Büyük bir maç olduğundan dolayı böyle bir maçı oynamak benim için zor olmayacak.Chelsea'ye karşı oynamak zor olacak ama maça konsantre olmam zor olmayacak. Gol attıktan sonra sevinip sevinmemekten çok maçı kazanmak önemli. Ben bir profesyonelim ve yarınki maçta elimden geleni yapacağım. Gol atarsam sevinmeyebilirim ancak galip gelirsek çok sevineceğim. Eski arkadaşlarımı ve taraftarlarımı görmek benim için duygusal olacak. Oğlum yarın akşam Galatasaray’ı destekleyecek. Kadere inanırım ve kader eğer isteseydi bugüne kadar tekrar Chelsea'ye döner futbol oynardım. Galatasaray'da mutluyum. Umarım deplasmanda kazanamadığımız maçların sonuncusu olur ama beraberlik yetebilir. Kendimi ispatlamama gerek yok ama bunu takımım için yapacağım. Mancini'nin aldığı kararlara saygı duyuyoruz. Tek isteğim bu maçı kazanmak ve çeyrek finale kalmak.Futbol bana çok şey verdi. Futboldan kopmadan hayatıma devam edeceğim" dedi.

Yorum Gönder