FLAŞ HABER

Juventus Galatasaray Maçı ne zaman?

26 Eylül 2013 Perşembe 11:59

Juventus Galatasaray Maçı ne zaman? Juventus Galatasaray maçı hangi kanalda? Juventus Galatasaray Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Juventus Galatasaray Maç detayları..

Juventus Galatasaray Maçı ne zaman?
Şampiyonlar Ligi heyecanı sürüyor. Galatasaray Juventus maçı ne zaman saat kaçta oynacak. Fatih Terim'in gitmesi sarı kırmızılı taraftarı düşündürüyor. Şampiyonlar Ligi Juventus Galatasaray maçı saat kaçta ne zaman ekranlara gelecek.

İtalyanların dev takımı Juventus'un Şampiyonlar Ligi Grubunda Galatasaray ile karşılaşacağı rakibi Juventus çalışmalarını hızlandırdı. İtalyan takımı Juventus Galatasaray'ın son zamanlarda yaşadığı zor durumdan yararlanarak galip gelmek ve 3 puanı almak istiyor. Juventus Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Karşılaşma hakkındaki tüm ayrıntıları superlig.net'te

Şampiyonlar Ligi B Grubun'ndaki temsilcimiz Galatasaray ilk maçını Real Madrid ile oynamış ve 6-1 kaybetmişti. Galatasaray, İkinci maçını deplasmanda Juventus ile 2 Ekim 2013 Çarşamba akşamı oynayacak. saat 21.45 te başlayacak maç Dsmart'tan canlı yayınlanacak.

Juventus - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç

Stat: Juventus Stadium

Tarih: 2 Ekim 2013 Çarşamba

Saat: 21:45


Yayın: Smart Spor | Smart Spor HD

Real Madrid - Kopenhag

Teknik direktör Antonio Conte, Galatasaray'ın Real Madrid'le oynadığı maçı değerlendirdi ve 'Galatasaray'oın Real Madrid maçını seyrettim. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Galatasaray her şeyi yaptı ama Madrid'deki maçın çok daha zorlu olacağını düşünüyorum. Ronaldo ve Bale gibi oyuncuları olduğunu unutmamak gerekir' dedi.

Antonio Conte, sarı-kırmızılı takımla yapacakları maçı bir piyango maçına benzetirken, 'Galatasaray maçı bizim için bir piyango çekilişi gibi olacak. Kazanan tarafın biz olmamız için her şeyi yapacağız' ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder