FLAŞ HABER

Fenerbahçe'nin Monaco planı: Önce savunma

02 Ağustos 2016 Salı 14:15

Fransız ekibi Monaco'nun rövanş maçına baskılı başlayacağını öğrencilerine anlatan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, savunma güvenliğini ön planda tutacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin Monaco planı: Önce savunma
Fenerbahçe’nin, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın deplasmanda Monaco ile oynayacağı maçın taktiği belli oldu. Antrenmanlarda takım savunmasına ağırlık veren Teknik Direktör Vitor Pereira, ilk maçta aldıkları 2-1’lik skoru korumaları gerektiğini dile getirdi. Öncelikle gol yememeleri gerektiğini belirten Portekizli hoca, “Monaco baskılı oynayacak. Dikkat etmeliyiz” ifadesini kullandı.

EMENIKE’YE ÇOK GÜVENİYOR
Savunma oyuncularından rakip forvetlere adım attırmamalarını isteyen Vitor Pereira, kanatlarda görev yapan Van der Wiel ve Hasan Ali’den fazla ileri çıkmamalarını istedi. Tecrübeli hoca, orta alanda Ozan, Josef ve Salih’i pas hatalarını en aza indirmeleri konusunda uyarırken, Emenike’ye atılacak uzun toplarla pozisyon üretilmesini planlıyor. Vitor Pereira, son dönemin en formda ismi olan Nijeryalı forvetle yakından ilgileniyor.

KJAER’E KALKAN
Fenerbahçe’de savunmanın belkemiği Simon Kjaer, adalesindeki ağrılar nedeniyle dünkü idmana katılmadı. Cumartesi günkü idmanda yer almayan, önceki gün takımla çalışan Danimarkalı stoper, kendisine verilen özel program dahilinde idman yaptı. Kjaer’in Monaco maçında büyük ihtimalle forma giyeceği, ancak oynayamaması durumunda Vitor Pereira’nın savunma hattını Skrtel, Mehmet Topal ve Neustadter’den kuracağı ifade edildi.

NEUSTADTER: DUVAR ÖRECEĞİZ
Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Roman Neustadter, Fenerbahçe dergisine röportaj verdi. Tecrübeli savunmacı, “Hocamız, Fenerbahçe ile sözleşmeyi imzalamadan önce beni aradı. Hedefleri anlattı ve beni takımda görmeyi çok istediğini söyledi. Hedefimiz; olabilecek en az sayıdaki golü yemek. Mümkünse her maçı kalemizde gol görmeden tamamlamak” ifadesini kullandı.

Yorum Gönder