FLAŞ HABER

F.Bahçe- Shakhtar rövanş maçı ne zaman?

28 Temmuz 2015 Salı 23:30

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk rövanş maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Shakhtar Donetsk ilk maçı 0-0 sonuçlandı. Gözler şimdi rövanş maçına çevrildi. Peki Fenerbahçe Shakhtar Donetsk rövanş maçı ne zaman hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde..

F.Bahçe- Shakhtar rövanş maçı ne zaman?
Fenerbahçe Shakhtar Donetsk ilk maçı 0-0 sonuçlandı. Gözler şimdi rövanş maçına çevrildi. Peki Fenerbahçe Shakhtar Donetsk rövanş maçı ne zaman hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde..

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe sahasında Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan mücadele 0-0 beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmanın rövanşı 5 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Mücadele Lig TV'den ekrana gelecek.
700 gün sonra Avrupa kupası maçına çıkan sarı-lacivertliler ilk yarıda beklenen futbolu sergileyemezken, ikinci yarıda oyuna ağırlığını koydu. Ancak beklenen gol gelmedi ve karşılaşma golsüz sona erdi. Fenerbahçe, sahadan rövanş için avantajlı bir skor elde edemeden ayrılırken, tur ümitlerini 5 Ağustos'ta Liviv'de oynanacak rövanşa bıraktı.
 
İki takım ilk defa bir resmi maçta karşı karşıya gelirken, Fenerbahçe'nin Avrupa hasreti sona eriyor. En son 27 Ağustos 2013'te Arsenal ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe 700 gün sonra bir Avrupa Kupası maçına çıktı. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Ertuğrul Taşkıran, Mehmet Topuz ve Gökhan Gönül'ün yanı sıra kırmızı kart cezalısı Şener Özbayraklı bu maçta forma giyemedi.

Yorum Gönder