FLAŞ HABER

F.Bahçe Monaco'ya şans tanımadı!

27 Temmuz 2016 Çarşamba 23:26

F.Bahçe Monaco'ya şans tanımadı! Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, Monaco'yu Emenike'nin golleriyle 2-1 mağlup etti.

F.Bahçe Monaco'ya şans tanımadı!
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Monaco ile Kadıköy'de karşılaştı. Maça çok hızlı başlayan Fenerbahçe'de henüz ilk dakikada Monaco yarı alanında pres yapan Salih Uçan topu çaldı ve ardından sol ayağıyla nefis vurdu ancak yan direkte patlayan top auta gitti.

FERNANDAO'NUN GOLÜ İPTAL

5. dakikada Fenerbahçe, kornerden gelen topta Fernandao ile ağları havalandırdı. Ancak hakem Manzano, oluşan karambolde kaleci De Sanctis'e faul yapıldığı gerekçesiyle golü vermedi.

DE SANCTIS SAKATLANDI
8'de Neustadter kafayı vurdu, De Sanctis çok iyi uzandı ve topu kornere gönderdi. 12. dakikada De Sanctis sakatlanarak oyundan çıktı ve yerine Badiashile girdi.

EMENIKE GOLÜ KAÇIRDI

19'da Fenerbahçe, Emenike ile yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Sol kanattan Hasan Ali'nin ortasında bomboş durumda çok kötü bir kafa vuruşu yapan Nijeryalı takımını öne geçirme şansını değerlendiremedi. Maçın 27. dakikasında Emenike yine mutlak bir gol fırsatını kaçırdı. Ceza sahasında önüne kalan topu kaleye göndermek isteyen golcü oyuncunun vuruşunda top kalecide kaldı.

EMENIKE PERDEYİ AÇTI

39'da Fenerbahçe aradığı golü nihayet buldu. Defanstan Kjaer'in uzun pasında Emenike, Mendy ile girdiği ikili mücadele sonrası topu kazandı ve kaleci Badiashile'yi geçerek topu ağlara gönderdi: 1-0.

FALCAO SKORU EŞİTLEDİ

Bu golden sadece 3 dakika sonra Fenerbahçe savunmasında yaşanan inanılmaz hata sonrası Falcao durumu 1-1'e getirdi.

EMENIKE YİNE SAHNEDE

İlk yarı karşılıklı iki golle sona ererken ikinci yarıda da sahada Fenerbahçe üstünlüğü vardı. 61'de sağ kanattan Wiel'in ortasında bomboş durumda bulunan Emenike topun gelişine dönerek vurdu ve attığı güzel golle Fenerbahçe'yi bir kez daha öne geçirdi: 2-1.

MONACO'NUN GOLÜ DE İPTAL

69'da sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Monaco ikinci golü buldu ancak hakem Jemerson için kalkan ofsayt bayrağı nedeniyle golü geçersiz saydı.

FENERBAHÇE, 3. GOLDEN OLDU

81. dakikada Salih Uçan'ın güzel topuk pasında ceza sahasında giren Ozan Tufan'ın vuruşunu kaleci Badiashile ayaklarıyla kornere çeldi.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe, 3 Ağustos'ta deplasmanda oynayacağı rövanş maçı öncesi avantajı cebine koydu.

FENERBAHÇE 2 -MONACO 1

STAT:
F.Bahçe Ülker Stadyumu
HAKEM: Jesus Gil Manzano

FENERBAHÇE: Ertuğrul - Kjaer, Skrtel, Neustadter - van der Wiel, Salih, Josef, Ozan Tufan, Hasan Ali - Fernandao,Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

MONACO:
Morgan de Sanctis, Fabinho, Sidibe, Mendy, Jemerson, Raggi, Silva, Lemar, Bakayoko, Falcao, Valere Germain
TEKNİK DİREKTÖR: Leonardo Jardim

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder