FLAŞ HABER

Dev maç bu akşam şifresiz!

26 Nisan 2016 Salı 20:01

Dev maç bu akşam şifresiz! Manchester City-Real Madrid maçını şifresiz izle.. Real Madrid Manchester City maçı bugün TRT'de.. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı Manchester City sahasında Real Madrid'i ağırlayacak.

Dev maç bu akşam şifresiz!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde yarı final ilk maçları oynanacak. Bu dev heyecan yine TRT ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Manchester City-Real Madrid maçı bugün saat 21.45'te TRT 1'den canlı yayınlanacak.
Tarihinde ilk kez Devler Ligi'nde yarı finale çıkma başarısı gösteren İngiliz temsilcisi Manchester City, dev kupayı en çok kazanan İspanyol devi Real Madrid'i ağırlayacak.

Etihad Stadı'nda oynanacak dev karşılaşmada FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Tarık Ongun yapacak. Serkan Ok'un 4. hakem olacağı müsabakada, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

Saat 21.45'te başlayacak olan Manchester City-Real Madrid arasındaki yarı final ilk maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Manchester City, yarı finale Fransız ekibi Paris Saint Germain'i, Real Madrid ise Alman temsilcisi Wolfsburg'u eleyerek yükselmişti.

UEFA'dan Çakır'a bir önemli görev daha

2016 Avrupa Şampiyonası'nda da görev almaya hazırlanan Cüneyt Çakır ve ekibi, son olarak Liverpool ile Borussia Dortmund arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında düdük çalmıştı.

Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2011-2012 sezonunda yarı final, geçtiğimiz sezon ise final yönetme başarısı göstermişti.

Yorum Gönder