FLAŞ HABER

Cüneyt Çakır'a İngilizler'den tam not

27 Nisan 2016 Çarşamba 12:51

Cüneyt Çakır'a İngilizler'den tam not.. Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Manchester City ile Real Madrid arasında oynanan maçta gösterdiği performansla beğeni topladı. İngiltere basınında Cüneyt Çakır’ın mükemmele yakın bir yönetim sergilediği yorumları yapıldı.

Cüneyt Çakır'a İngilizler'den tam not
Manchester City ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı sonrası karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, İngilizlerden tam not aldı.
 
Cüneyt Çakır geçtiğimiz yıl Devler Ligi’nde final yönetmesinin ardından bu sene de düdük çaldığı yarı final maçında beğeni topladı. İngiltere basınında yapılan yorumlarda Çakır’ın mükemmele yakın bir maç yönettiği vurgulanırken tecrübeli hakemin verdiği sarı kartlarda da hakkı olduğu belirtildi.
 
Cristiano Ronaldo’nun yokluğunda Real Madrid’in en büyük kozu olan Gareth Bale’in penaltı beklediği bir pozisyonda da Cüneyt Çakır’ın devam kararını doğru bulan Ada basınında, milli hakemimizin bir iki pozisyonda daha sarı kartına başvurabileceğini ancak bunun dışında harika bir yönetim sergilediği yorumları yapıldı.
 
(Sporcope)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder