FLAŞ HABER

Benfica- G.Saray maçı şifresiz

02 Kasım 2015 Pazartesi 21:46

Benfica- G.Saray maçı şifresiz... Benfica - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Benfica 6 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Temsilcimiz Galatasaray ise 4 puanla 3. sırada.

Benfica- G.Saray maçı şifresiz
Benfica - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Benfica Galatasaray maçı UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki dönüm maçlarından biri olacak Sarı-Kırmızılılar için. Devler Ligi'nde gruptaki son maçında Benfica’yı İstanbul’da 2-1 yenerek, ilk galibiyetini alan ve puanını 4’e çıkaran sarı-kırmızılı ekip, ikinci tura çıkabilme yolunda ümitlerini artırabilmek için deplasmanda da kazanmaya çalışacak.

Benfica Galatasaray maçı temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde kaderini belirleyecek mücadelelerden biri olacak. Galatasaray'ın Benficamaçından puan veya puanlar alması gerekiyor. PekiBenfica Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Benfica Galatatasaray maçı öncesi Sarı-Kırmızı ekip grupta sürpriz puanlar kaybetti. Şampiyonlar Ligi'ne sahasında Atletico Madrid mağlubiyetiyle başlayan Sarı-Kırmızılılar, ikinci maçında ise Kazakistan'ınAstana takımıyla deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı. Galatasaray, C Grubu'nun üçüncü maçında ise Portekiz temsilcisi Benfica'yı 2-1 mağlup etmeyi başararak 4 puana yükselmişti.

Estadio da Luz’da (TSİ) 22.45’te başlayacak mücadeleyi, Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek. Galatasaray Benfica maçı 3 Kasım Salı günü saat 22.45'te oynanacak. Galatasaray Benfica maçı Tivibuspor'dan şifreli ve canlı olarak ayrıca TRT1'den şifresiz ve canlı olarak ekranlara gelecek.

Yorum Gönder