FLAŞ HABER

Benfica, Atletico'yu deplasmanda yendi

01 Ekim 2015 Perşembe 00:57

Benfica, Atletico Madrid'i 2-1 Yendi... Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın bulunduğu grupta Benfica, Atletico Madrid'i deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Benfica, Atletico'yu deplasmanda yendi
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı C Grubu 2. hafta mücadelesinde Atletico Madrid, evinde Benfica ile karşı karşıya geldi. Vicente Calderon Stadı'nda oynanan mücadeleyi Portekiz ekibi 2-1'lik skorla kazandı ve İspanyol ekibi, Avrupa'da son 24 maçındaki 2. yenilgisini almış oldu.

ATLETICO, CORREA İLE ÖNE GEÇTİ


Maça iyi başlayan Atletico Madrid, 23. dakikada Angel Correa ile öne geçti. Geri düştükten sonra daha istekli bir görüntü çizen Benfica, yıldızı Nico Gaitan'ın 37. dakikadaki golü ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

GUEDES'TEN SÜRPRİZ!


İkinci yarının başında iki takım da birbirini tartarken, 51. dakikada Goncalo Guedes attığı sürpriz gol ile takımını öne geçirdi. Bu dakikadan sonra teknik direktör Diego Simeone'nin hamleleri işe yaramadı ve Benfica altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Galibiyetin ardından Benfica 2'de 2 yaptı ve puanını 6 yaptı. Atletico Madrid ise 3 puanda kaldı. Galatasaray ve Astana'nın ise 1'er puanı bulunuyor. Devler Ligi'nde 3. hafta mücadelelerinde Benfica deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacakken, Atletico Madrid ise evinde Astana'yı konuk edecek.

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder