FLAŞ HABER

Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda?

25 Kasım 2015 Çarşamba 20:02

Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi? Atletico Madrid Galatasaray bu akşam nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Taraftarlar Atletico Madrid Galatasaray maçının şifreli olup olmadığını merak ediyordu.. O soru cevap buldu. Peki Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?

Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda?
Atletico Madrid Galatasaray maçı ile bu akşam temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde zor bir deplasman karşılaşmasına çıkacak. Atletico Madrid Galatasaray maçının şifreli yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. Peki Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 5 .hafta maçlarında Atletico Madrid ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Gruptan çıkma adına önem arz eden Atletico Madrid Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan şifresiz olarak izlenebilecek? Atletico Madrid Galatasaray maçı temsilcimiz için son derece önemli bir mücadeleye sahne olacak. Sarı-kırmızılar 4 puanla üçüncü sırada yer alırken rakip Atletico Madrid 7 puanla ikinci sırada.

Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda şifreli mi?


Atletico Madrid Galatasaray maçı 25 Kasım Çarşamba akşamı saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Tivibu-Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak
Maç öncesi son dakika! Başkanı Özbek ve Denizli, takımın kaldığı otele geldi
 
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Mustafa Denizli, Sarı-kırmızılı takımın konakladığı otele geldi.
Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu beşinci maçında bu akşam İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile karşılaşacak. Vicente Calderon Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak mücadele öncesi Galatasaray'ın kamp yaptığı otele Kulüp Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve yarın resmi sözleşmeyi imzalayarak takımın başına getirilecek olan teknik adam Mustafa Denizli geldi. Denizli, otel girişinde kendisini karşılayan kulüp çalışanlarıyla tokalaştı.
Ziyaret sonrası çıkışta bir açıklama yapan Mustafa Denizli, "Onların yanında olmak istedim bu önemli günlerinde" diye konuştu.
 
Atletico Madrid'in muhtemel 11'i:

Oblak, Gamez, Savic, Godin, Filipe, Tiago, Gabi, Koke, Carrasco,  Griezmann, Fernando Torres.

Galatasaray’ın muhtemel 11’i:

Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan Balta, Olcan, Bilal, Rodriguez, Yasin, Sneijder, Podolski, Umut
 
Galatasaray, Avrupa kupalarında Atletico Madrid'i hiç yenemedi. Atletico Madrid, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a konuk olduğu maçı 2-0 kazanmıştı; iki gol de Griezmann'dan gelmişti.

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 12 maçın 10'unda kalesini gole kapattı.
Diego Simeone Atletico Madrid'in başına geçtiğinden bu yana Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı 48 golün sadece üçü ceza sahası dışından geldi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 10 deplasman maçında hiç galibiyet alamadı (2B 8M); son galibiyet Mart 2013'de Schalke deplasmanında gelmişti.

Galatasaray forması giyen Lukas Podolski, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11'de sahaya çıktığı son 13 maçta 11 gol attı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 12 maçta kalesini gole kapatamadı; en son Aralık 2013'te Juventus karşısında gol yememişlerdi.

SON 10 DEPLASMAN MAÇINI KAZANAMADI
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 10 deplasman maçında galibiyet elde edemedi.
Bu kulvardaki son deplasman galibiyetini, 2012-2013 sezonu ikinci turunda Schalke 04'e karşı 3-2'lik skorla alan sarı-kırmızılı ekip, kendisini çeyrek finale taşıyan bu sonucun ardından rakip sahada tekrar mutlu sona ulaşamadı.

Sarı-kırmızılılar, Schalke 04 müsabakasının ardından deplasmanda çıktığı 10 karşılaşmada 8 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Bu karşılaşmalarda rakip ağları 8 kez havalandıran Galatasaray, kendi kalesinde ise 26 gole engel olamadı.

AVRUPA KUPALARINDA 266. MAÇ
Sarı-kırmızılı ekip, Atletico Madrid müsabakasında, Avrupa kupaları tarihindeki 266'ncı karşılaşmasına çıkacak.
Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 161, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 71, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere toplam 265 maç yaptı.

Söz konusu müsabakalarda 98 galibiyet ve 99 yenilgi alan, "Cimbom", 68 karşılaşmada eşitliği bozamazken, rakip filelere gönderdiği 366 gole karşılık kalesinde 394 gol gördü

ATLETİCO MADRİD DEPLASMANINDAN BERABERLİKLER ÇIKTI


Galatasaray, Avrupa kupalarında Atletico Madrid'le 3. kez eşleşirken, rakibiyle deplasmanda oynadığı iki maç da beraberlikle tamamlandı. Rakibiyle ilk kez 1973-74 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda eşleşen sarı-kırmızılılar, deplasmanda 0-0 beraberlikle biten maçın rövanşında, rakibine İstanbul'da 1-0 yenilerek elendi.

Atletico Madrid'le ikinci kez  2009-2010 sezonu UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda karşı karşıya gelen Galatasaray, deplasmanda 1-1 eşitlikle sona eren  ilk maçın rövanşını İstanbul'da 2-1 kaybederek çeyrek final biletini rakibine kaptırdı. Sarı-kırmızılılar, bu sezon İspanyol ekibiyle İstanbul'da yaptığı  müsabakayı ise 2-0 kaybetti. İspanyol rakibine karşı oynadığı 5 maçta 2 beraberlik ve tamamı iç  sahada olmak üzere 3 yenilgi alan Galatasaray, hiç maç kazanamadı

ATLETİCO MADRİD NASIL BİR TAKIM?


İspanya'nın en iyi, Avrupa'nın 5 büyük liginin ise en iyi 2. savunması Atletico Madrid'de. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam deplasmanda  Galatasaray'ın rakibi olacak İspanya'nın Atletico Madrid takımı, güçlü savunması  ile ön plana çıkıyor.  Atletico Madrid, bu sezon şu ana kadarki istatistikler göz önüne  alındığında, İspanya'nın en iyi, Avrupa'nın 5 büyük liginde ise (Almanya, Fransa,  İngiltere, İspanya, İtalya) en iyi 2. savunma performansıyla dikkati çekti.

La Liga'da 12 haftada kalesinde sadece 6 gol gören Atletico Madrid, en  az gol yiyen takım oldu. Atletico kalecisi Jan Oblak sadece Barcelona, Real  Madrid, Valencia, Deportivo ve Villarreal'den gol yedi. Atletico Madrid,  Şampiyonlar Ligi'nde de Real Madrid (0) ve PSG'nin (1) ardından Barcelona ve  Juventus gibi kalesinde sadece 2 gol gördü.

Avrupa'nın 5 büyük ligi hesaba katıldığında ise Almanya'da 13 maçta 5  gol yiyen Bayern Münih, Atletico Madrid'i geride bırakan tek takım oldu. Juanfran, Jose Maria Gimenez, Diego Godin ve Filipe Luis dörtlüsünden  oluşan Atletico Madrid savunmasına, Stefan Savic ve Jesus Gamez de büyük katkı sağladı.

Öte yandan Atletico Madrid'de sakatlığı sona eren Juanfran, hafta başında takımla birlikte antrenmanlara başladı. İspanyol temsilcisinde Kolombiyalı golcü Jackson Martinez, Galatasaray maçı öncesinde tek eksik  konumunda.

Simeone: Türklerin karakterini biliyoruz

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda yarın Galatasaray ile karşılaşacak Atletico Madrid’in teknik direktörü Diego Simeone, "Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir" dedi.

Karşılaşmanın oynanacağı Vicente Calderon Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Simeone, Galatasaray’da Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ın kart cezalısı olmasının yanı sıra teknik direktör değişikliğinin Atletico Madrid için avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğuyla ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi:

"Biz, Galatasaray’ın futbolcularını düşünüyoruz. Tecrübeli ve bireysel olarak çok yetenekli futbolcuları var. Son 2 maçta 6 gol atmaları da onların gole ulaşma kalitesini gösteriyor. Ayrıca Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir."

Yarınki maçta sahaya süreceği 11’e henüz karar vermediğini belirten Simeone, "Sakatlıktan yeni çıkan Juanfran ve Gimenez konusunda henüz kararım yok. Yarın durumlarına bir kez daha bakacağım. Galatasaray karşısında oyunu iyi okumamız gerekiyor. İstediğimiz tek şey kazanmak" ifadelerini kullandı. Simeone ayrıca, İspanya Birinci Futbol Ligi’nde şu anda en az gol yiyen kaleci olan Jan Oblak için "Ondan çok memnunuz. Çok büyük bir geleceğe sahip. Umarım kendini daha da geliştirir" yorumunu yaptı.

Atletico Madrid’in takım kaptanı Gabi ise "Galatasaray için son fırsat. Her şeyini verecektir. Bireysel yeteneği çok iyi futbolculara sahip. Çok karışık bir maç olacak" yorumunda bulundu.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder