FLAŞ HABER

Ancelotti'den Terim Yorumu!

16 Eylül 2013 Pazartesi 19:26

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Galatasaray maçı öncesi Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Ancelotti'den Terim Yorumu!
 Yeni transfer Bale sahanın her yerinde oynayabilecek kalitede bir oyuncu olduğunu ve hazır olduğunu ifade eden Carlo Ancelotti, sakatlıktan çıkan Arbeloa'nın da oynayacak seviyeye geldiğini söyledi.
Casillas ve Lopez de çok iyi kaleciler olduğunu ve aralarındaki rekabetin takıma katkı yapacağını söyleyen Ancelotti, "Şampiyonlar Ligi'nde Casillas'ın oynaması deneyim açısından daha iyi olacaktır" diye konuştu.

Milan'dan ayrıldığın Fatih Terim'in yerine göreve getirilen İtalyan teknik adam, aralarında sorun olmadığını belirterek, "Fatih Terim ile aramda hiçbir sorun yok. O da çok iyi takımlarda çalıştı. Etik açıdan yüzyüze bakmanın bir sorun olacağını düşünmüyorum. Karşılaşınca dakonuşacağız tabii ki. Aramızda bir sorun yok" dedi.

Mesut'un gidişinin kendilerini etkilemediği dile getiren Ancelotti, "Mesut Özil'in gidişi bizi etkilemedi. Mesut çok kaliteli bir oyuncu ama bizim takımımızda çok iyi futbolcular olduğu için çok etkilenmedik" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nin futbol için en önemli turnuvalardan biri olduğunu dile getiren Ancelotti, Sürekli Şampiyonlar Ligi'nde olmak bende bir heyecan kaybı yaratmıyor. Real Madrid'in başında bu arenaya çıkmak ayrı bir motivasyon sağlıyor" dedi.

Villarreal maçında yüzde yüzlerini sahaya yansıtamadıklarını ve gol yollarında sorun yaşamadıklarını ifade eden Ancelotti, uyum aşamasında olduklarını ve Galatasaray karşısında gol yollarında daha etkili olacaklarını söyledi.

Yorum Gönder