FLAŞ HABER

Rıdvan Dilmen "Dünya bizimle dalga geçer"

17 Kasım 2014 Pazartesi 00:37

Rıdvan Dilmen "Dünya bizimle dalga geçer" Kazakistan maçı öncesi kaleci Volkan Demirel'in stadı terk etmesini yorumlayan Rıdvan Dilmen;"Ana avrat küfürü duyunca delirir tabii. İşin çivisi çıkmış" değerlendirmesini yaptı.

Rıdvan Dilmen "Dünya bizimle dalga geçer"
Rıdvan Dilmen, Milli Takım'da Kazakistan maçı öncesi yaşanan Volkan Demirel şokunu değerlendirdi. Dilmen, şunları söyledi:

"Ben Milli takım duygularıyla geleceğim, hoca beni oynatacak ben eve gideceğim. Böyle bir şey yok. Kulüp maçlarında böyle şeylere ben de denk geldim ama milli maçta olmaz böyle bir şey. Şaka gibi gerçekten. İşin çivisi çıkmış. Dünya bizimle dalga geçer.

"DAYANAMAMIŞ ÇOCUK..."

Görüntüleri izledim, Volkan uyarıyor, yapmayın diyor ama sonunda dayanamamış çocuk. Milli Takım sporcumuz kaleyi ve stadı bırakıp gidiyor. Bu çok kötü bir şey. Volkan şimdi evine gidecek maçı bile izleyemeyecek belki. Kadıköy'de Caner'in ayağına top değdi, küfür yemeye başladı çocuk. Böyle bir şey yok. Ben olsam federasyonun yerinde o tribünü boşaltırım şimdi. Sporcuya ana avrat küfür ederek çocuğun Milli Takım'dan gitmesini sağladılar."

Yorum Gönder