FLAŞ HABER

Pirlo'nun menajeri konuştu!

21 Temmuz 2014 Pazartesi 10:45

Galatasaray ile adı geçen İtalyan yıldız Andrea Pirlo'nun menajeri Tinti, konuştu: “Bilindiği gibi Pirlo'nun Juventus ile 2016'ya kadar kontratı var. Bu nedenle bizim ayrılıktan bahsetmemiz mümkün değil" dedi.

Pirlo'nun menajeri konuştu!
 İtalya’da, “Allegri geldi, Pirlo gidiyor” yorumları yapılıyor. Türkiye’de, Galatasaray-Pirlo flörtü gündemden  düşmüyor.

İtalyan  yıldızın  menajeri Tullio Tinti, Galatasaray-Pirlo- Juventus üçgeninde yaşanan son  dakika gelişmelerini aktardı.Sözlerine, “Bilindiği gibi Pirlo’nun Juventus ile 2016 yılına kadar kontratı var” diyerek başlayan Tinti şöyle devam etti:

“Bu nedenle bizim ayrılıktan bahsetmemiz mümkün değil. Çünkü bu kontrat, bizi bağlıyor.  Oyuncum ve ben ‘ayrılıyoruz’ diyemeyiz, buna ancak kulüp  karar   verir . Juventus’un tutumu ve elbette teknik heyetin tavrı belirleyici olacak. Fakat  kabul  etmem gerekir ki; Bizim kulağımıza da Galatasaray’ın ilgisi konusunda duyumlar geliyor. Resmiyet yok, fakat bu konuda bilgiler almaya devam ediyoruz. Bir kez daha üstüne basarak söylüyorum; Bu konuda  kararı  biz değil, Juventus Yönetimi ve teknik heyeti verecek. Fakat transfer gerçekleşirse, her şekilde  büyük  bir olay gerçekleşir.”


DHA
Anahtar Kelimeler PirloGalatasaraTinti

Yorum Gönder