FLAŞ HABER

Rıdvan Dilmen: Fatura bize kesildi

30 Eylül 2016 Cuma 23:51

Rıdvan Dilmen, Arda Turan'ın ikinci kez milli takıma alınmamasına programına yaptığı açıklamaların sebep olduğu iddiasına isyan etti.

Rıdvan Dilmen: Fatura bize kesildi
Fatih Terim'in Arda Turan'ı bir kez daha kadroya almama kararının ardından yıldız oyuncunun Rıdvan Dilmen'in NTV Spor'daki programına yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi ve kadronun dışında kalmasına sebep olduğu iddia edildi.
 
Kadronun açıklanması sonrası aynı kanala konuşan Dilmen iddialar karşısında üzüntüsünü dile getirdi, günah keçisi yapıldıklarını söyledi.
 
"Sanki her şey güllük gülistanlıktı, Arda Turan; Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay ile yaptığı röportajdan sonra Milli Takım'a alınmadı" diyen Dilmen, "Fatura bize çıkarıldı. Fatih Terim; hocamızdır, ağabeyimizdir. Arda da bizim kardeşimizdir. Türkiye bir sürü sorunla uğraşırken, keşke böyle bir şey olmasaydı. Sanki aralarında böyle bir problem yoktu da Arda evinde bizimle röportaj yaptığı için iş buralara geldiyse vah 79 milyona, vah Türk futboluna" sözleriyle iddialara isyan etti.
 
Arda Turan kadro dışı bırakılması sonrası Euro 2016 ve Milli Takım'la ilgili ilk olarak Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlamıştı.
 
(Goal.com)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder