FLAŞ HABER

Milli Takım, Honduras'ı 2-0 yendi

30 Mayıs 2014 Cuma 07:46

ABD'deki hazırlık kampı çerçevesinde Honduras ile Washington DC'deki RFK Stadyumu'nda karşılaşan Türkiye, mücadeleyi 2-0 kazandı.

Milli Takım, Honduras'ı 2-0 yendi
A Milli futbol takımı Kosova ve İrlanda Cumhuriyeti maçlarının ardından Honduras'ı da devirerek, üst üste 3. hazırlık maçını kazanmış oldu.

Dünya Kupası'nda katılmayı garantileyen ekiplerden biri olan Honduras karşısında ilk yarıda genç ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan milli takım, ilk 45 dakikada etkili bir oyun ortaya koyamadı ve devre golsüz tamamlandı.

Mevlüt Erdinç, Caner Erkin, Gökhan Gönül gibi isimlerin oyuna girmesiyle ikinci yarıda kontrolü eline alan ay-yıldızlı ekip 70. dakikada Mevlüt ve 83. dakikada ise Caner'den gelen gollerle mücadeleyi 2-0 kazandı.

Milli takım, Fatih Terim ile çıktığı turnenin 4. maçında ABD ile karşılaşacak.

Millilerimiz, 1 Haziran Pazar günü New Jersey'de TSİ 21.00'de (Yerel saatle 14.00) evsahibi ile oynayacak. Millilerin bu dönemdeki son hazırlık maçı olan ABD-Türkiye mücadelesini Tunus Futbol Federasyonu'ndan Slim Jedidi yönetecek. Anouar Hmila ve Yamen Melloulchi'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hatkemi ise Nasrallah Jaouadi olacak.

SOMA'YA ABD'DE DE DESTEK VARDI Washington DC'deki RFK Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Türk futbolseverler milli takımı yalnız bırakmadı. Tribünlerde Soma için açılan pankartlar dikkat çekti.

Nafiz ALBAYRAK, WASHİNGTON
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder