FLAŞ HABER

Milli maç bu akşam

10 Ekim 2015 Cumartesi 11:54

Milli maç bu akşam... Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta? A Milli Takımımız Türkiye, Çek Cumhuriyeti engelini aşarak Fransa biletini almanın peşinde. Nefeslerin tutulacağı Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta izlenebilecek? Türkiye Maç kadrosu ve daha fazlası için işte detaylar..

Milli maç bu akşam
Milli takımımız Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı ile Fransa kapısını aralama peşinde. Avrupa Şampiyonası elemelerinde kalan 2 maçta 4 puanın playoff için bize yeteceği tarihi bir eşikteyiz. A Grubu’na kötü başladık, mutlu son peşindeyiz. İlk durak Prag; TSİ 21.45’te gruptan çıkmanın rahatlığını yaşayan Çekler’e konuk oluyoruz. Tam bir yıl önce Kadıköy’de elimizden kaçırdığımız rakibimize bu kez sahayı dar etmek istiyoruz. Kazaklar’ın da evinde Hollanda’ya çelme takmasını umut ediyoruz. Göğsümüzde Ay ve Yıldız, 78 milyon arkandayız... Haydi Türkiye, yeni bir zafere...

Nefeslerin tutulacağı Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta izlenebilecek? Türkiye Maç kadrosu ve daha fazlası için işte detaylar..

Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçı 10 Ekim Cumartesi(bugün) TSİ 21.45'te başlayacak. Ay-Yıldız'lı ekibimizin Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda oynayacağı maç Show Tv tarafından naklen yayınlayacak.

TERİM: HİÇBİR MAZERETİMİZ YOK

Terim, Çek maçı ile ilgili şöyle konuştu: “İnsanlar fırsatları, fırsatlar insanları bekler. Kazanan hep mazeret olur. Ama bizim hiçbir mazeretimiz yok. Fırsatsa işte buyurun fırsat. Bu takım sırat köprülerinden geçti. Yenilsek turnuva dışı kalacağımız maçları geçtik. Kötü başladık ama iyi götürüyoruz. Oynanması gereken yerlerde oynadık. Kazakistan’da 5-0 kazanıp Hollanda’ya yenilsek yine bitecekti. Almamız gerektiğinde aldığımız puanlar sayesinde buradayız. Dünya 3.’sünü yenmiş ve ümidi olmayan bir ortamdan buralara geldik. Yaptık, yapacağız. Kimseye hiçbir tavsiyede bulunmuyoruz. Ben takımımla ilgileniyorum. Çek maçı ne olursa olsun biz son ana kadar umudumuzu koruyacağız. Çekler’e saygı duyarım. İzlanda ile grubu domine ettiler. Ama onlar kadar isteyen ve kararlı bir Türk Milli Takımı var.”

HAYDI KAZAKİSTAN!

Bu iş bu gece de bitebilir... A Grubu’nda 12 puanla 3. sırada yer alan Türkiye, Çek Cumhuriyeti’ni yenerse; 10 puanla 4. sırada bulunan Hollanda da deplasmanda Kazakistan’ı yenemezse, Ay-Yıldızlılar son İzlanda maçına kalmadan playoff biletini cebine koyacak. Kazakistan-Hollanda maçı 19.00’da başlayacak.

ARDA FORVETE

Çekler karşısına 4-1-4-1 formatı ile çıkması beklenen Fatih Terim, Burak Yılmaz’ın sakatlığında en ileri uçta Arda Turan’a şans verebilir. Orta alanı kalabalık tutmayı planlayan Terim, aynı zamanda Arda’nın top saklama özelliğinden de yararlanarak topun daha çok milli takımda kalmasını hedefliyor. Kaptanın hücum pres özelliği ve uluslararası maç tecrübesinin yüksek olması da bu kararda etkili oldu.

8 MAÇTA 2 KEZ YENEBİLDIK

Milli takımımız, Çek Cumhuriyeti ile 9. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 8 karşılaşmadan 5’ini Çek Cumhuriyeti, 2’sini Türkiye kazandı, 1 maç berabere sonuçlandı. Attığımız 9 gole karşılık kalemizde 20 gol gördük.

TERİM İLE 115. SINAV

Türkiye, bu gece Fatih Terim yönetiminde 115. maçına çıkacak. 114 maçta 57 galibiyet, 28 beraberlik, 28 yenilgi aldk. Milli takımı en çok çalıştıran teknik adam olan Terim, Ay-Yıldızlılar’ın başında ilk maçına 11 Nisan 1990’da Danimarka’ya karşı çıkmıştı.

DE BOER: TÜRKİYE HATA YAPMAZ

Hollandalı futbol efsanesi Ronald de Boer, birçok vatandaşının aksine Türkiye’nin hata yapmayacağını söyledi. Ronald De Boer, “Hiddink zamanında çok şey kaybettik. Futbolcular inançlı. Ancak ben onlara katılmıyorum. Türkler daha fazla hata yapmayacaktır. Umarım ben yanılırım” ifadelerini kullandı.

ÇEK CUMHURİYETİ-TÜRKİYE MAÇ KADROSU(11LER)

ÇEK CUMHURİYETİ: Petr Cech, Pavel Kaderabek, Michal Kadlec, Marek Suchy, Filip Novak, David Pavelka, Vladimir Darida, Borek Dockal, George Skalak, Ladislav Krejci, Tomas Necid

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Hakan Balta, Caner Erkin, Ozan Tufan, Gökhan Töre (Hakan), Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Volkan Şen, Arda Turan
Anahtar Kelimeler Milli Maç Bu Akşam

Yorum Gönder