FLAŞ HABER

Hırvatistan - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

04 Eylül 2016 Pazar 03:49

Hırvatistan - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 2016 Avrupa Şampiyonası'nda grup aşamasında elenerek turnuvaya veda eden Millilerimiz, 2018 Dünya Kupası Elemeleri ile yeni bir başlangıç yapıyor. İlk maç Hırvatistan'la... Deplasmanda oynanacak bu mücadele ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Hırvatistan - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
2016 Avrupa Şampiyonası'nda grup aşamasında elenerek turnuvaya veda eden Millilerimiz, 2018 Dünya Kupası Elemeleri ile yeni bir başlangıç yapıyor.
 
A Milliler, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde ilk maçını Hırvatistan ile oynayacak. Deplasmanda oynanacak mücadele 5 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak.
 
Hırvatistan - Türkiye saat kaçta hangi kanalda?
 
2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanacak olan Hırvatistan - Türkiye karşılaşması Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarından 5 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 21.45'te canlı olarak yayınlanacak.
 
'Türkiye'ye karşı seyircisiz oynamak bizi engellemeyecek'
 
Hırvatistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ante Cacic, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında 5 Eylül'de Türkiye ile seyircisiz oynayacakları karşılaşma öncesi, "Türkiye'ye karşı seyircisiz oynamak bizi engellemeyecek" dedi.
 
Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'deki Maksimir Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısına katılan Cacic, elemelerdeki atmosferin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) devamı niteliğinde olacağını söyledi.
 
A Milli Futbol Takımı, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda, 5 Eylül'de Hırvatistan ile yapacağı maç için bu ülkeye gitti. Ankara Esenboğa Havaalanı'na saat 15.30'da gelen milli takım kafilesi, dış hatlar terminalinde pasaport kontrolünden geçti. Milliler, saat 16.00'da uçakla başkent Zagreb'e hareket etti.
 
3 oyuncu U21'e gönderildi
 
A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Hırvatistan ile yapacağı maçın aday kadrosunda değişikliğe gidildi.
 
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, A Milli Takım'ın 27 kişilik kadrosunda yer alan Salih Uçan, Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci, 6 Eylül'de UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri'nde Belarus ile oynayacak Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna dahil edildi.
 
Salih, Cengiz ve İrfan, Ümit Milli Takım'ın Ankara'daki kampına katıldı.

Yorum Gönder