FLAŞ HABER

“Hepimiz Kardeş Gibiyiz“

10 Ekim 2013 Perşembe 21:57

Milli Takım'In yarın Estonya ile oynayacağı maç öncesi Mehmet Topal da açıklamalarda bulundu.

“Hepimiz Kardeş Gibiyiz“
 Teknik direktör Fatih Terim ile karşılaşmanın oynanacağı A. Le Coq Arena'da düzenlenen basın toplantısına katılan Mehmet Topal, maçla ilgili soruları yanıtladı. 

Zorlu bir ekibe karşı oynayacaklarını, takım olarak iyi durumda olduklarını dile getiren Topal, "Her şeyin farkındayız. Umut ediyorum ki sahaya en iyi oyunumuzu yansıtıp galip geliriz" dedi. 

Kazanma arzusunun en üst düzeyde olduğunu ifade eden Topal, şöyle konuştu:
"Kendi hatalarımızdan bu noktaya geldik. Hatalarımızdan dersler çıkarttık. Hocamızla beraber iyi bir çıkış yakaladık. Ülkemiz açısından iki önemli maç oynayacağız. Hatanın telafisi yok. Bütün konsantrasyonumuzu oyuna verip iki maçı da kazanıp play-offlara katılacağız. Umut ediyorum ki dünya kupasına gideceğiz."

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile Spor Toto Süper Lig'de yaptığı maçta yaşananlarla ilgili soru üzerine milli futbolcu, "Bazen maçlarda yorulduğunuzda adrenalin üst seviyeye çıkıyor. Burası milli takım. Bu kapıdan girince hiçbir zaman sorun olmamalı ve olmamıştır. Burada hepimiz kardeş gibiyiz. Kesinlikle bir sorun olduğunu düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

Yorum Gönder