FLAŞ HABER

Fransa öncesi iyi prova!

06 Haziran 2016 Pazartesi 02:29

Fransa öncesi iyi prova!En kötü günümüz böyle olsun.. Milliler, Euro 2016 öncesi oynadığı son hazırlık maçında çok etkili olmasada kazandı.

Fransa öncesi iyi prova!
Slovenya önünde 5. dakikada  Hakan Çalhanoğlu’nun nefis ortasına kafayı vuran Burak hem şampiyona öncesi moral buldu hem de galibiyeti getirdi. Maçın yıldızı Volkan Babacan ise kalesinde devleşip güven verdi.
Fransa öncesi son hazırlık maçında Slovenya’yı 1-0’la geçerken golü erken bulmamız futbolumuzu bu sefer olumsuz etkiledi. Aslında istediğimiz futbolu sergileyemediğimiz bir karşılaşmaydı. Eminim oyun planımız bu değildi, ancak ilk yarıda özellikle bazı isimler takımı öne taşıyamadı.
 
İkinci yarıya Volkan Şen ve Emre Mor ile başlamamızın sebebi de bu yüzdendi. Slovenya’ya pozisyon versek de ikinci golü bulacak şansı da yakaladık. Genel anlamda sertliğin hüküm sürdüğü iyi bir test maçıydı. Bu bizim düşüncemiz tabii. Fatih hoca dün o kadar kızgındı ki; bu kızgınlığını sahada göremediklerine bağlıyorum.
 
BİZ HAZIRIZ

 
5. dakikada duran toplardaki etkinliğimiz golü getirdi. Hakan’ın serbest vuruşuna arka direkte Burak kafayı vurdu: 1-0. Slovenya golden sonra baskı kurmak istedi. 11’de Kurtic’in sert şutunu Volkan çıkardı. 20’de Ilicic ortaladı, Beric yakın mesafeden kafayı vurdu, aut. 67’de Novakovic’in şutunda kalede Volkan, “Kalem gole kapalı” dedi. 68’de de Ilicic’in topunu çıkardı.

 
Dakika 70’te ise Volkan Şen zor olanı yaptı. Ozan’ın ara pasında kaleciyi çalımlayıp boş kaleye vuran Volkan’ın şutuna Belec son anda dokundu. Bugünden itibaren artık Fransa odaklıyız ve Hırvatistan’ı düşüneceğiz. Varsın onlar San Marino ile hazırlık maçı oynasınlar, biz böyle diri takımlarla turnuvaya hazır olalım.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder